Марка: Fiat Модел: Brava Двигател: 1600 куб.см Мощност: 103 к.с.Гориво: Бензин/ГАЗ Разход на газ: 9-11 л. на 100 км - смесено градско/селскоДата на производство: 1996 г. Пробег: 233 000Цвят: БялЗакупена в началото на 2010г. , карана от мен 10 000 кмЦена: 1800 лв. (коментар по цената на място)Екстри: ел.стъкла, климатик - работи, чупещ волан, хидравлика на волана, централно заключване, АГУ - Ловато, обикновена, 50л. (на мястото на резервната гума), паспорт и преглед за 2010CD/MP3 (миналата седмица се прецака и засега работи само радиото)гражданска до 10.02.2011технически преглед до 02.2011винетка - скоро ще има за 20115 бр. летни гуми - (2бр. Firestone 185/55/14, 2 бр. Michelin 185/60/14 , 1 бр. Fulda 185/60/14 , 1 бр. малка резервна)2 бр. Зимни гуми Toyo - 185/60/14 Колата е обслужена и в добро техническо състояние. Никога досега не е създавала сериозни проблеми.Има някои от често срещаните за модела проблеми + забележки по боята и тапицерията.За 1 година/10 000 км съм правил по колата следните неща: -Всички ремъци и ролки - преди около 8000 км.-Акумулатор - сменен тази пролет-Антивриз - таз-годишен-Масло + маслен и въздушен филтър - остават 1000 км. до смяна-полеонов + горивен филтър - преди 5-6000 км.-почистване на резервоара -Датчик запалване + кабели свещи - сменени лятото-по предницата - носачи, тампони, маншони - сменени началото на 2010 г.-гарнитура на сакса-изпарител - сменени мембрани-плочка на газта-зарядно на газовата-ляв фар-сменена хидравлична течност на волана-предни пружини и амортисьори - сменени преди месец-задница - лагери + цилиндърчета и спирачки - преди месец-термостат - преди седмица-кутия за въздушния филтър - преди седмицазабележки:-тасовете си заминаха някъде по дълбоките дупки на хубавите ни пътища -биалетки за смяна -десен накрайник или лагер или и двете за смяна (в сервиз ми казаха накрайник, а на стенд лагер)-съединителят пуска горе, но НЕ буксува-ламбда сонда е повредена (не съм е сменил понеже карам предимно на газ)-предни наклатки за смяна след около 1000км-едната задна колонка не работи-липсва задна чистачка-беше станала отечка в конектора на задния багажник и сега не работят реотаните на задното стъкло.за смяна са двата конектора...на купето и на багажника (доста често срещан проблем)-пластмасата на задния среден стоп е леко счупена, но стопа си работи-едното ребро на предната маска е счупено-шофьорска седалка за смяна - леко е се е изтърбушила в дясно и скърцаЦена: 1800 лв. (коментар по цената на място)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Брава 1996г. ; 1.6 ; 103 к.с. с АГУ - 1800 лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse
Коментар