Колата е в много добро състояние, с изключение на лек удар отпред. Изкривен е левия калник, предния капак и е спукан радиатора, предната броня също е за смяна.Всичко друго по колата е в отлично състояние, има всички документи - 3 ключа, давам бонус CD Sony CDX-GT6200, 2 колони елипси Блаупункт 16х9, GPS Prestigio.Колата има всички екстри за модела 1.8, 113 коня, има ксенонови фарове - единия е счупен, но крушката свети. Има климатик.Газов Инжекцион, купен преди година и половина за 1000 лева - той също влиза в комплекта.Продавам колата, защото днес се ударих и не ми се занимава да я оправям, на части също не ми се занимава да я разглобявам, защото няма къде да я държа. Ако някой я вземе - лесно може да я оправи, състоянието не е много лошо. Всичко друго си е перфектно и до днес си работеше без проблем.Телефон за контакти 0896305555 - София. Който иска може да дойде и да я види на място.Зимните гуми са чисто нови, има лети джанти - оригиналните. Цена 1500 лева за всичко.Между другото колата си върви без проблем, аз я карах около 80 километра в това състояние за да се прибера. Единствения проблем беше, че радиатора тече, иначе си върви перфектно, така че ако се оправят тези неща по предницата може да се кара, няма други проблеми.Обявата е преместена в правилния раздел."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Брава 1.8 16V с газов инжекцион, леко ударена.
Collapse
X
-
Явно няма интерес, вижте само какво се получава. Напълно здрава, работеща кола ще замине за скрап, аз нямам избор защото до 5-6 дена трябва да я махна. Сега питах един майстор, мислех да я разглоби и да я продам на части - иска ми 500 лева за да я разглоби. Аз нямам възможност къде да я разглобявам, защото съм в апартамент и не може да почна да свалям от нея врати и т.н. Единствения ми начин е да я дам за скрап. Естествено ще си запазя гумите и газовата, но другото заминава.
-
Понеже ми звъняха до сега няколко човека и искат колата, а аз не искам да лъжа никого, ще ви кажа че преди малко открих един проблем. За да я тествам сипах антифриз, защото нали радиатора е спукан. От началото работеше добре, а като позагря почна леко да тресе. Когато дам газ си работи нормално, но като пусна газта и паднат оборотите пак има леко тресене. Някой може ли да ми каже от какво е проблема?Иначе цената няма какво да я коментирам, защото някои ми предлагат смешни цени. Аз го смятах за скрап ако я дам и отделно си продам газовата, гумите с джантите и CD-то с колоните, пак излиза около 1500 лева. Така че даже съм се разбрал вече с човек, да дойде да я закара, ако не я продам до събота. Ако някой иска да казва, ако не - на мен ми е все едно, макар че предпочитах да я дам на някой човек, а не да замине във вагона смачкана.
Коментар
-
nedialk00
абе колега дай 500 лева и си оправи колата после можеш и за 3000 да я продадеш с инцекцион е все пак.. фар - 50 лева брона 100 лева калник 50 лева 200 лева за части и още 200 да ти боядисат 400 лева радиатора и една диагностика няма да ти фърли над 100 лева
Коментар
-
Тези неща отдавна съм ги продал, гледайте тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...следете последното ми мнение, защото там е актуалния списък.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар