Колеги продавам си типото понеже две коли няма кой да ги караФиат Типо 1,8i GT ,93г - 1200 лева2/3 вратиABSХидравлика на воланаХалогениЕл.стъклаАлармаТрети стопоригинални джанти 14’всичко по колата работиСнимки в гаража и отвътре, утре от вън , че е доста мръснаокачването и двигателя са в отлично състояние , масло Q8 10w40 на 500 км, триполюсни свещи Beru на около 8000 км, нови кабели, нов съединител на по-малко от 1000 км , нова ламбда сонда, нов TPS, нови задни главини, нови амортисъори Монро на около 2000 км, сменено носачи, биалетки, тампони на макферсона, нови гърнета и то италиянски, зимни гуми HANKOOK , музика CD/MP3 Clarion и Blaupuknt говорители(ако така се пише) и други неща ама не се сещам в момента
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Типо 1,8 GT , 93г
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Двуврато типо,колеги това е голяма рядкост, така като гледам колата е супер!Налегна ме една носталгия!Това е колата в която бях вблюбен дълго,дълго време!1200лв-подаръци. Колега UP от мен!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар