Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo ТД100 Клима 2099лв

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo ТД100 Клима 2099лв

Вече ми омръзна колцата и съм решил да взимам нещо друго, карал съм я 3 години, врътнал съм и 80 000км, първи собственик съм за България, колата беше внос от Италия. Та ето я и нея:Марка: FiatМодел: BravoМодификация: 1.9 ТД100Тип двигател: ДизеловМощност: 100 к.с. (74 Kw)Скоростна кутия: РъчнаКатегория: ХечбекПробег: 182000 кмДата на производство: октомври 1998 г.Цвят: Бял Особености: 2(3) ВратиЕл. СтъклаЗастраховка- до края на Януари е платенаИмобилайзерКлиматик- Работещ без забележкаКсенон на късите 6000k - има още 10 месеца гаранция Лети джанти- за тези пари е с 14-ките със зимни гуми- отпред са Ласа в състояние да изкарат поне още 2 зими.Серво управлениеСтерео уредба- оригиналния касетофонЦентр. заключване Допълнителна информация:Колата е със спортни пружини, Boost Meter(турбото прави 1 бар налягане- работи си перфектно). Aбсолютно всичко сменено- ремъци(пистов и агренажен), ролки (на агренажа 2-те и паразитната на пистовия, както и демферната шайба) , филтри(клима, горивен, маслен), масла(двигател, хидравлика, скорости), антифриз, хидр. рейка и помпа съм сменял преди 30к км, съединител преди 35к км(комплект нови дискове и лагер Valeo, жилото също), носачи, накладки, водна помпа. Преди половин година съм сменял глава+ всички гарнитури, шлайфане на глава клапани гнезда- през цялото време бях при майсторите понеже исках да го направят веднъж като хората. Климатика работи безупречно и няма никакви течове. Всичко платено- данък, ГО, преглед. Ако иска някой мога да му дам допълнително към колата: теглич, Еленовия рог джанти, СД-то(Пайнер) и касата(мегавокс + тъндър усилвател), допълнително нормални пружини други части които имам, Стъклопластова Абартова предна броня нуждаеща се от малко кит и боя само, но тогава цената ще е 2999лв. Възможно е тестване на колата по всякакъв начин. Колата има леки външни забележки( но никаква ръжда) затова цените подлежат на разумен коментар но на място.Ето и снимки за да придобиете представа- от деня в който я взех та до днес: http://gosho777.snimka.bg/automobile...74100.21605785 Ето контактите с мен: Габровотел.: 0895822244 Гошоe-mail: gosho_777@abv.bgskype: gosho_777 Тук в темата или на ЛичноЦена: 2099лв като е възможен и бартер.
    Bravo TD100 98'- това в Гаража
    Brava TD100 96'- Мир на праха и...
    Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
    Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Нова Новогодишна цена- 1900лв (само с теглича) и 2600лв с всичките и допълнителни екстри( доп летни гуми с еленови рога джанти на 98мм, ксенон, музика и т.н.) Колата си заслужава за тези пари.... особено като знам какво съм вложил в нея :DРемонтирал съм стартера и генератора преди 20к км. Акумулатора е Бош Силвър на 2 години. В студа нямам грижи с палене и тем подобни работи

Коментар

продадена за 2400 със всичко

Коментар

Working...
      X