Колата е много хубава, просто ми хареса едно Стило, затова я продавам.Септември 2003г., 2.0 HDI, 90 к.с. Тъмносив металик, отличен двигател, пробег 196 400 км (абсолютно реални). Каско до май 2011г. (на вноски), ГО до април 2011г. (изцяло платена). Годишна винетка, преглед до април 2011г. Два ключа, единият е с дистанционно отключване и заключване. Аларма, монтирана в Ravena, две дистанционни. Акумулаторът е на една година (италиански), има гаранция. Тези дни ще и сменям маслото и филтрите, а ангренажният ремък и ролките са сменени на 180 000км. Предните накладки са нови. Има два комплекта гуми с джанти, оригинален багажник за тавана. Има всички екстри за модела - ABS, 4xAirbag, бордови компютър, фабричо вградено CD радио, управляемо и от волана, отделни подлакътници, климатроник, трансформируем плюшен салон, ел. стъкла и огледала с подгряване, фарове за мъгла, фабрично тонирани задни стъкла и др. Всичко е наред, няма никакви грешки и светещи лампи. Аз съм монтирал парктроник с 4 датчика, работи много точно. Върви много добре, комбинираният разход е около 5.5 л/100км. Недостатъци: Нещо похлопва по предницата - вероятно биалетки. Горивомерът понякога се държи неадекватно - мудно реагира, което май се оказва, че е типично за този модел. От време на време се включва самопроизволно задната чистачка - също било типично. Има една драскотина назадния десен калник. Нищо никога не е боядисвано. Пускам линк към обявата в www.mоbile.bg http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...lsЦената е 7000лв.Телефон 0885 868 401
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse