Здравейте колеги!Продавам си колата,защото харесах друга!Ето малко информация за автомобила:Марка:ФиатМодел:БравоДвигател: 1.6 16v 103hpтип:Хечбек 2/3 вратигодина на производство:1996 Ноемврикилометри:200 000км. (реални)Гориво: Бензин/ГазСкорости: РъчниЦвят: Зелен и БялКомфорт: Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредбаСигурност: Халогенни фарове, Имобилайзер, Центр. заключване Екстри: Алуминиеви джанти MiM 17" с доста запазени гуми 205/40 (джантите са прави и няма вибрации при висока скорост),Ксенон марка Вертекс 6000к на късите,CD Pioneer DEH-P735 и DVD с 7" дисплей вградено в таблото (работи с флашка) , предна тунинг броня , къстъмизиран преден капак,вежди на фаровете,подлакътник,Авто газова уредба Заволи (италия) с 30 литра бутилка.Тонирани задни странички стъкла и задно стъкло на третата врата.Сменени ремъци и ролки,термостат,предни носачи и тампони,горивна помпа от HGT 2.0 20v,скоростна кутия от 1.6 16в двигателя след 98-ма година с пластмасовия колектор,нови елементи по изпускателната система (няма гнило) , спортен филтър YED и оригиналния панелен.Маслото е сменено скоро!Всичко е платено за 2010-та година,прегледа е валиден до юли 2011,а застраховката до Ноември 2011-та.Оборудван с антифриз за зимния сезон.Разход между 11 и 12 л. на 100км градски цикъл.На дълго не съм я замервал с 17-ките.Ето и малко снимки утре ще кача още и от вътре Цена: 3999лв.Телефон: 0888697616 Стоян Пауров
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v SV Tuning . Продава се!
Collapse
X
-
pecata написа:Колега много ми е интересно да покажеш снимка от по близък план на телевизорчето и вграждането му в таблото.Според мен се е получило готио,ама немога да го видя по детайлно?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар