Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам фиат пунто гт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продавам фиат пунто гт

колеги продавам си колата цяла или на часто поради лошо стечение на обстоятелстватата колата е 1.4 фиат пунто което преди да бъде откраднато изглеждаше ето така:http://picbg.net/img.php?file=18a1b2...1d22f2.JPGза момента нямам снимки на колата защото от 6 месеца не съм я виждал понеже седи на един паркинг,но от колата са останали салон волан самия мотор гол(блок,глава),скорости стопове,интеркулер,предно окачване,и сичките ламарини капцаи(предни,задни),врати джамове,ел джамове,калници и такива неща.за тези които не знаят чия беше колата,тя е с чисто нова боя на около6 месеца без забележки.в общи линий това е което остана от колата.за съжаление нямам финансите за да я оправя и да си я карам пак.нямам представа как вървят цените на частите и на колите в това състояние за това слагам фиктивна цена: 1 лв.двигателя е в отлично състояние.докато колата се караше от ауспуха не излизаше нико грам пушек.мисля че по колата са останали и някаква част от турбо пътищата,колената(SAMKO)има пще неща по нея но в момента не мога да се сетя.ако ви интересува нещо питайте.за връзка: на лични
    Прикачени файлове

Re: продавам фиат пунто гт

беше найстина уникална кола .. аз лично съм я виждал на живо .. просто спираше дъха ... съжелявам много за случилото се .. колега случайно да са оставили ламбда сонда .. ? бензинова помпа ? дюзи ? мотора на части ли го прадоваш или целия ? и колко ще искаш също за предните амортесиори, 4те пружини ?
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ето и моментното състояние на колата:http://picbg.net/img.php?file=d5380d...90086cf141.jpg

Коментар

колега съжелявам много и аз сам я виждал в деиствие знам че бая наварвяваше продаваш ли на части ?

Коментар

ами още обмислям варианта дали да е цяла или на части но до четвъртак,петък най късно я пускам на части...

Коментар

писал съм ти на лично...

Коментар

моите саболезнования за голямата кукличка която си имал поне нямаше ли каско
              Поздрави! Димитър

Коментар

след малко отивам да изтеглям колата пред нас с не малко помощ от колегата lucho и всеки който ми е писал за части от колата може да ми пише пак за да се уточним какво правим

Коментар

ето и малко цени които търся на частите по колата:1.Двигател - 400лв. комплект2.скоростна кутия - 150лв.3.салон - 150лв.4.волан - 30лв5.окачване - 150лв.6.спирачки предни - 150лв.7.спирачки задни - 70лв.8.километраж - 70лв9.табло - 50лв.10.генеревция с изпускателен колектор - 130лв.11.изпускателен колектор - 50 лв..12.интеркулер - 150лв13.генерация - 100лв.14.колена - 30лв/бр.15.брони - 70лв/бр.16.врати оборуедвани - 70лв/брой17.преден капак - 100лв18.заден капак със стъкло - 80лв.19.странички стъкла - 30лв/бр.20.калник - 70лв/бр.21.резервна гума(патерица) - 20лв.22.карета - 30лв/бр.23.преден мост - 50лв.24.заден мост 50лв.25.хидравлична рейка - 100лв

Коментар

колеги, мимчо е голям пичага! днес се видяхме и вече не търся волан :Рговорихме още преди две седмици за разни части, момчето ми ги пази и ме потърси, за да ме информира какво се случва.колегата е точен и цените не са превъзбудени

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

от колата останаха:брони,калници,врати,двигател(цял),стартер ,алтернатор,задни малки джамове,преден капак,багайник,хидравлична рейка,заден и преден мост,серво и помна на спирачките,пласмасите по колата,табло,табло с уреди,дискове(предни,задни),нови накладки за предните дискове,инстацалията и праговете.може да има и още,но в момента не мога да се сетя.ако някой търси нещо да пита.

Коментар

Kолегата е адски точен!Който мутрябва нещо мисля че няма да съжелява.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

ехеееее, праговете останаха ли?!?нали знаеш, че ми трябват прагове, що си траеш???айде тоя уикенд пак съм при теб :D ъп към модераторите: що не я преместите в "продавам авточасти"?!?!

Коментар

иам колега ама са запазени (:

Коментар

Working...
                              X