Fiat Marea ELX Weekendкомби, употребяван автомобил 4,499 ЛЕВА (възможност за бартер) Август 1998 307,000 км Дизел Ръчни 100 к.с. 1900 см3 4/5 врати Кафяв металикОсобености и ЕкстриКомфорт: Климатик, Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредбаСигурност: ABS, Airbag, Ксенонови фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, ЗастраховкаДруго: Серво управление, ГаранцияДопълнителна информацияИмам удоволствието да Ви представя един изключително запазен за годините си автомобил с мощен и същевременно икономичен дизелов двг, който е невероятно надежден, без разход на масло от смяна до смяна.Допълнителна информация:Турбо-дизелов двг с интеркулер, разход градско 7-8л за 100км, извънградско 5-5.5л за 100км., няма течове, масло не се долива. Съединител на около 40-50 000км - перфектен, скорости обслужени без хъркане или виене, ходова част - перфектна. Сменени 4бр ролки, 2бр ремъци, водна помпа, 1бр главина, лагер, хидравлична помпа, маншон на носач, преди 7000км, за всичко имам фактура. Кломатроника работи идеално.. зимно време започва да духа топло за 5мин работа. BiXenon светлини 6000К, зимни гуми 175/70/R14 на един сезон с лети джанти и втори комплект алуминиеви джанти с болтове за летни гуми. Салона е в добро състояние и като цяло автомобила се поддържа.. Има дребни забележки по боята на предна броня, преден капак и заден ляв калник. Има застраховка гражданска отговорност до 01.06.2011г, годишна винетка, всичко е платено. Възможен бартер само дизелов автомобил след 2000г. Възможен коментар на цената на място. Автомобила се намира в гр.Сопот. Причина за продажбата е замяна за по-нов.Снимки на: ИЗТРИТ РЕКЛАМЕН ЛИНК КЪМ ДРУГА ОБЯВАТелефон за връзка 089759837812. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea ELX Weekend 1900TD
Collapse
X
-
Re: Fiat Marea ELX Weekend 1900TD
Миналата година след летния сезон автомобила беше пуснат за продаване, тогава желаещи нямаше... Тази година дано имам повече късмет с продажбата. Цена за ФИАТ Форум 4200лв.[/color][/size] Приемам съвети за сайтове, където може да се рекламира безплатно :P 1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
-
Re: Fiat Marea ELX Weekend 1900TD
12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! 1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Колеги модератори на форума, линка който сте премахнали не е нищо друго освен снимки и спецификации на автомобила.... Точка 1.6 според мен има пожелателен характер и отново невиждам нередност... Не виждам какъв е проблема, но въпреки това явно ще трябва да преоразмерявам всички снимки специално за изискванията на форума... Останете си със здраве и стига сте трили от обявата ми, защото дори да искам да я коригирам вече не мога..... Затова ще пусна наново всичко:Fiat Marea ELX Weekendкомби, употребяван автомобил 4,499 ЛЕВА (възможност за бартер) Август 1998 307,000 км Дизел Ръчни 100 к.с. 1900 см3 4/5 врати Кафяв металикОсобености и ЕкстриКомфорт: Климатик, Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джантиСигурност: ABS, Airbag, Ксенонови фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, ЗастраховкаДруго: Серво управление, ГаранцияИмам удоволствието да Ви представя един изключително запазен за годините си автомобил с мощен и същевременно икономичен дизелов двг, който е невероятно надежден, без разход на масло от смяна до смяна.Допълнителна информация:Турбо-дизелов двг с интеркулер, разход градско 7.5л за 100км, извънградско 5.2л за 100км., няма течове, масло не се долива. Съединител VALEO на 50 000км - перфектен, скорости обслужени без хъркане или виене, ходова част - перфектна, купето няма никъде ръжда, автомобила се използва от семейството ми вече 3 години и имаме с него повече от 90 000км. Последно сменени преди 7000км - 4бр ролки, 2бр ремъци, водна помпа, 1бр предна лява главина, лагер, хидравлична помпа, 1бр. маншон носач, за всичко имам фактура на стойност приблизително 800лв. Кломатроника работи идеално.. зимно време започва да духа топло за 5мин работа, BiXenon светлини 6000К, стерео CD Kenwood с USB вход на предния панел, зимни гуми 175/70/R14 на един сезон с лети джанти и втори комплект алуминиеви джанти с болтове за летни гуми. Плюшен салон в добро състояние и като цяло поддържан автомобил, огледала и брони в цвета на купето, регулируем волан и предни седалки по височина, преден и заден подлакътник, тонирано предно стъкло, застраховка гражданска отговорност до 01.06.2011г, годишна винетка, платен годишен данък. Има дребни забележки по боята. Възможен коментар за цената на място. Автомобила се намира в гр.Сопот. Причина за продажбата е смяна за по-нов. Възможен бартер само за дизелов, тип семеен автомобил, производство след 2000г, без джип и без десен волан. Всеки заинтересован е добре дошъл за проба. За контакт с продавачаЧастно лицеСлави ИвановСопот0897598378Темата не е място за коментари на модераторски намеси. Изтритият линк беше към друга обява в друг сайт за продажба на автомобили. Забранено е публикуването на каквито и да е линкове, които водят до други обяви от сорта на cars.bg, mobile bg и подобни. Не е забранено да качваш снимки, които са на външен сървър - snimka.bg, data.bg, imageshack, и други. Редактираният текст беше с най-големия избираем размер и ярък цвят. Няма причина да е такъв. Ако някой се интересува от колата - няма значение цвета на цената. 10. Забранено е "избутването" ("повдигането") на теми от авторите им по-често от веднъж на 24 часа!Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
здравей
братле тея пари дето искаш за тая марея са много и при положение че колата ти е 98 година на 307 хиляди километра и е тд на сичко отгоре.извинявай ама се разгледай в нета колко варви е такава кола кат твойта.кам 2500 наи много 3500. а и за 3500 ще намеря 2000 година кола и то jtd мотор,а както знаеш проблема на тд е че им се пука главата.това е мойто мнение де.ти си знаеш но ти казвам едвали ще намериш такъв идиот за тея пари.kara fiat marea wikend
Коментар
-
Re: здравей
trak20 написа:братле тея пари дето искаш за тая марея са много и при положение че колата ти е 98 година на 307 хиляди километра и е тд на сичко отгоре.извинявай ама се разгледай в нета колко варви е такава кола кат твойта.кам 2500 наи много 3500. а и за 3500 ще намеря 2000 година кола и то jtd мотор,а както знаеш проблема на тд е че им се пука главата.това е мойто мнение де.ти си знаеш но ти казвам едвали ще намериш такъв идиот за тея пари.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
здравей
виж не искам да се заяждам просто казвам своето мнение а ти си правиш избора.а относно кои двигател по даржи аз казах че е жтд защото всеки който пита6 тей щи каже.аз имам кола мареа комби жтд а брат ми тд 100 и мога да ти кайа от личен опит че жтд си е по добро.не искам да спориме казвам това което пишат в книгите ако незнаеш прочети в сайтаkara fiat marea wikend
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар