Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се Темпра 1.9 ТД - 1650лв
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега,колата в какво състояние е от към документи,регистрирана ли е,има ли гражданска отговорност,обслужена ли е,дай малко подробности за нея.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
Няма промяна от състоянието в първия пост.Колата няма номера, не е регистрирана, не трябва да се минава през нотариуси. В началото на зимата и смених маслото и подгревните свещи, друго не съм пипал, защото само я припалвам без да я карам. Направил съм най-много 20км, откакто изтекоха транзитните номера, но съм изхабил почти цял резервоар нафта да я припалвам. Освен ремъците и ролките ми се струва, че може да има и някое гърне за смяна, но може и с кърпене само да мине. Окачването няма забележка, всичко ел. си работи, единствените забележки по боята са около задните калници. Колата я докарах за един познат, който остави капаро и вече 6 месеца събира останалите пари. Аз си имам по-хубава кола, а на сестра ми тази и е голяма. Освен това в семейството не харесваме нафталаци.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар