Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се Темпра 1.9 ТД - 1650лв

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Коментар

1299.....

Коментар

Коментар

....1298 лв. Или бартер за малка бензинова кола без АГУ.

Коментар

Колега,колата в какво състояние е от към документи,регистрирана ли е,има ли гражданска отговорност,обслужена ли е,дай малко подробности за нея.
              FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Няма промяна от състоянието в първия пост.Колата няма номера, не е регистрирана, не трябва да се минава през нотариуси. В началото на зимата и смених маслото и подгревните свещи, друго не съм пипал, защото само я припалвам без да я карам. Направил съм най-много 20км, откакто изтекоха транзитните номера, но съм изхабил почти цял резервоар нафта да я припалвам. Освен ремъците и ролките ми се струва, че може да има и някое гърне за смяна, но може и с кърпене само да мине. Окачването няма забележка, всичко ел. си работи, единствените забележки по боята са около задните калници. Колата я докарах за един познат, който остави капаро и вече 6 месеца събира останалите пари. Аз си имам по-хубава кола, а на сестра ми тази и е голяма. Освен това в семейството не харесваме нафталаци.......

Коментар

Колата вече е регистрирана и обслужена.Новата цена е 2000лв.

Коментар

Продадена!

Коментар

xatamoto написа:
                      Климатик май няма, или поне няма копче за него на таблото.
                      Представяте ли си, да има климатик, но да са забравили да сложат копче за него
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                      X