Продава се: 3000лв. - коментар на мястоФиат Брава 1.4 12V 80к.с. с газова уредба230 000км.Модификацията е SX, но мисля, че има повече екстри от SX-Климатик -Аларма-Централно заключване -Имобилайзер -Ел.стъкла -Ел.огледала -Ел.регулиране на фаровете -Преден подлакътник -Серво управление -Халогенни фарове за мъглаОбслужена (ремъЦИ, ролкИ - преди около 3 000км. в сервиза на AXM в Ямбол - Хит-ко)Сменен радиатор на климатика по същото време (преди 3 000км.) и зареден фреон.4 летни гуми с приличен грайфер (взех ги 2-ра употреба с 8мм. грайфер и съм ги карал не повече от 10 000км. само това лято) + 2 зимни, които скоро може би ще монтирам.Нов изпарител, на не повече от 500км. (Ланди Ренцо с 2год. гаранция) + автоматичен превключвач за газта (май и той е такава марка) - пали на бензин и след 2500об/мин преминава на газ. (изпарителя не е този, който съм писал в гаража) А газовата бутилка е на мястото на резервната гума Мога да кажа, че ходовата част е перфектна - сменени са носачи, накрайници и др. преди доста километри, но колата е пазена, карана основно София-Ямбол и обратно и е с доста стегнато окачване.Ремонтирано е и задното окачване.Маслото винаги е било Селениа Голд и е сменяно на не повече от 10 000км.Съединител Валео на около 30 000км. (комплект)Винетка за 2010г.ГО до 19.03.2011г.ГТП до утре, но ще се наложи да го подновя :D разбира се. Следователно до 29.09.2011г.Пребоядисвани са шофьорската и задна-дясна врата, но не е имало силен удър, а само леки вдлъбвания.Салона е запазен, и откакто е при нас от 4-5год. е запалена само една цигара в нея (докато се усетя и...) Има леко притрито по шофьорската седалка, нормално за 230 000км.Доста от нещата могат да се видят в гаража http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...57Снимки - също в гаража, а след време и по актуални.За връзка: тел. 0896709513 , 0883455633 Skype:kolevdimityr , на ЛС или тук в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Брава 1.4 97г. с газова уредба
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар