Здравейте колеги, дойде време да се разделя с Каппата . Продавам я, защото ми трябва комби най-вече, а и не ми се влагат повече пари в нея. Колата е Ланчия Каппа 2000 куб., 145 к.с., 95 г., 240 000 км.Цена 1600 лв. Възможен коментар само на място.[/color][/size][/b]Възможен е бартер за някакво комби с климатик(предложете каквото имате, ако ми хареса ще се разберем), с предимство е Фиат Мареа. Готов съм да доплатя до 1000 лв.o 4(5) Вратиo ABSo Airbag - не работи.o Алармаo Газова уредба - газов инжекцион BRC. ТУК може да видите цените на нов такъв(обърнете внимание на цена на уредба за 5 цилиндъра автомобил).o Ел. Огледалаo Ел. Стъклаo Климатроник - не работи, има спукан маркуч.o Ксенонови фарове - къси 6000К.o Лети джантиo Тъмно сив металикo Серво управлениеo Стерео уредба - CD MP3 Pioneer.o Центр. заключванеКато забележки има:1. Можеби най-голямата е, че съединителя здаде багажа(педала е твърд и ту вкарва скоростите нормално, ту с зор, придъпване и странни звуци от към скоростите). Направих запитване за цената на съединителя, ето цитат от отговора на колегата mitaka_71 от форума на Lancia:
2. Има и външни забележки, който се виждат от снимките. В началото на годината имах един челен удар с нея, след което е оправена, но не изцяло.3. Десния ел. прозорец не работи. В момента е без машинка и стъклото е подпряно с летва. Цената на машинката втора употреба е 25 лв. от колегата klirens от форума на Lancia.4. Климатроника не работи, защото ми отказа перката на радиатора(оправено и колата не е прегрявана) и вдигна голямо налягане на фреона, и единия маркуч, който е от компресора до радиатора се спука в гумената част. Иначе преди това си работеше без проблем. Цената на тръбата е 20 лв. втора употреба, а зареждането 60 лв. на този тел. 0888813124-Веселин.5. Имаше теч на масло от картера, опитах се да го лепя, но пак прокапва по малко.6. И също в талона колата е записана комби, а е седан, което малко или много си е проблем. Незнам как е станало това, защото купих колата с регистрация в София и в КАТ смених само талона, колата не е ходила. До сега не са ми правили проблем за това, спирали са ме, но не обръщат внимание вероятно. Няма проблем, ако се спазариме с някой, при проблем в КАТ да върна парите. Гледал съм номера на рамата на купето, изглежда да не е поправян и си е същия като в талона. Вероятно грешка е на някой служител.Мисля, че това са забележките, ако има нещо друго е дребно и сега не мога да се сетя.По окачването е стегната, има само някакво тропане, което се появява много рядко и затова не съм му обътнал внимание. Салона е запазен. Колата е напълно обслужена на 131 500 км. Смени са ангренажен ремък и всички ролки, пистовия ремък с всички ролки, както и масло, маслен филтър, въздушен филтър(смен вече два пъти, последния път на 137 000 км.). Сменен е и горивния филтър на 133 000 км и двата филтъра на газовата(в клапъна и този между редуктора и дюзите) на 138 000 км. Също са сменени задните накладки, предните са ОК(има доста живот в тях). Сменени са и запалителните свещи на 132 000 км, мисля, че бяха NGK.Имаше проблем с ламбда сондата и тя е сменена с оригинална Бош, взета от колега от форума на Lancia, който я купил нова и е ползвана 5-6 месеца преди да си омаже колата за съжалени. Ламбдата работи перфектно и нама никакви светещи чекове и тем подобни.Колата е с ксенон на късите светлини 6000К.В момента е с летни гуми, които обаче не стават(много са стари и шумни). Има и четири зимни гуми.Двигателя работи добре както на Газ така и на бензин, като само при първоначално палене, като е студена има колебание на оборотите и глъхне около половин минута(на бензин), предполагам, че дюзите са позапушени. Като разход ми даваше лятото 10-11 л. газ извън градско с климатик. В града зависимо от задръстванията 15-18 л. газ. На бензин не съм я засичал.Застраховка гражданска отговорност до 28.06.2011 г. на вноски, като този месец трябва да се плати втората вноска(34 лв.). Застраховката е направена при колегата Pinky от тази обява - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55036 .Прегледа е до 24.06.2011 г.Това е колеги, ако имате въпроси питайте ще отговарям.Кликни върху снимката, за да разгледаш албума: За контакт:Тук в темата или на Л.С.GSM: 0888535562, 0878299376skype: dobri_g(рядко го пускам, предимно вечер)email: dob123@abv.bg[/size][/color][/b]1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Модераторски екип на fiat-bg.org
mitaka_71 написа:
Коментар