продавам Пунто ГТ 1994г.133 коня цена: 5500лв.тел.: 0878 26 72 26 за повече информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.4 турбо
Collapse
X
-
@van_dal:колега, няма да се обяснявам какво е правено по колата. който има интерес ще дойде и ще види. колата се прави все още, към момента не е в движение, защото е доста разколачена. колата се прави за мен и всичко е ток и жица, а не се прави за продаване или за цена!@maximus:колега, не знам какво си карал, честно казано не ме и интересува! в крайна сметка не ти, а аз продавам - следователно аз решавам кое колко струва, нали така?!?! ако пожелая мога да и обявя цена 4 пъти по-висока от настоящата или пък да я продам за 600лв. това си е изцяло мое решение, не мислиш ли?maximus написа:приятелче ага поне малко по разбирам от пунтовци от тебmaximus написа:виждал сам и сам карал каде каде по добро пунтота така че каде отиваш ти може би?
Коментар
-
maximus написа:приятелче ага поне малко по разбирам от пунтовци от теб но се тея тая виждал сам и сам карал каде каде по добро пунтота така че каде отиваш ти може би? ако искаш и линкове ще пратя за да се образоваш малко и да защитя тжарденията си ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePowerjamesdavidso написа:Колега, ужасно несериозно е да пуснеш такава обява. Редно е да уточниш какво е правено или ще се прави на колата, т.е. какво даваш за исканата цена.
Коментар
-
Колега тъйкато цената на колата ти е доста сериозна и се съпоставя с цени на коли от този род с много вложен труд и средства под капака,изгарям от желание да разбера какво си направил ти по твоита кола освен окачването,а вървам че и други хора искат да знаят също!!!!! Колата е прилична,да се счита за ъп!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар