Марка:Firat Модел:BravaДвигател:1600 куб.смДата на производство:1997 г.Пробег:19х хххЦвят:Тъмно син металикЕкстри:Ел.огледала,ел.стъкла,ел.регулиране на фаровете,КЛИМАТИК-трябва да се напълни с фреон,чупещ волан,регулиране на шофьорската седалка по височина,хидравлика на волана,централно заключване,аларма!Други:Метанова уредба-Разход 6 лв на 100 км.!!!!!Колата има вече и КСЕНОН 6000 к.Годишна застраховка и годишна винетка.Забележки:Колата върви идеално на метан,има леки външни забележки,както всяка кола на тези години,но като цяло си е доста добре.От както си я взех миналата година Май месец съм сменил по нея:предни и задни накладки,масла,всички ремъци и ролки,свещите с кабелите,предни биалетки,носачи и шарнири,всички филтри,има добри летни гуми.Като цяло си я гледах доста добре колата но се насочвам към нещо по ново за момента.Намира се в Пловдив в момента защото се преместих там,иначе я карам още със старозагорската регистрация.Ако имате въпрости ми звънете на телефона: 0885757799.Казвам се ДимитърЦена:3000 лв като съм склонен на коментар в рамките на разумното!За контакти:0885757799-Димитър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Brava 1.6 16V МЕТАН
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар