Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Пунто 1.4 Турбо 94г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Пунто 1.4 Турбо 94г.

Продавам Фият Пунто 1.4 Турбо 94г.o 2(3) Вратиo ABSo Аларма o Бартерo Ел. Огледалаo Ел. Стъкла o Застраховкаo Лети джантиo Металик o Серво управлениеo Стерео уредбаo Халогенни фарове o Центр. заключване Турбо Т25 + 360 градусов лагер + по голяма студена част(Турбината е на 2000км), спортен вал Kentcams, спортни кабели 10мм, блоуоф Bailey, голям интеркулер, палав чип от нашият съфорумец White Power, уреди допълнителни в купето, волан OMP, разпънка E-TECH алуминиева, изпускателен колектор от неръждавейка, агренажен ремък Gates + ролка Ina (15000 км.)фарове Angel Eyes на Depo + мигачи, ксенон, джанти 15" Alessio с гуми 195/50/15 и др.Колата е много гледана и глезена и е в много добро техническо състояние. Основна причина за продажбата че детското столче трудно ще се събира на задната седалка Цена :5500лв.Uploaded with ImageShack.us
    Punto 1.4 GT 94г.

Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Нова цена 5200лв.
      Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Дано не ме разбереш погрешно колега, но аз скоро ще взема книжка и ще си взимам първа кола. Разбирам че си гледал доста колата си и си хвърлил бая пари по нея, но аз бих предпочел за 5200 да си купя по голяма и комфортна кола пред пунтото .. става въпрос че пунтото е кола на 16 години ... а за 5200 мога да си взема далеч по нова кола ... дано това е само мое мнение.. колата изглежда наистина много добра, и по това което чета ще е доста хубава, но цената ми се вижда малко височка... без да се убиждаш, това е лично мое мнение ..П.П Успех с продажбата, коментирам, защото си търся пунто за първа кола. Да не си помислиш че просто коментирам13. Забраняват се публични коментари по обявената цена, освен ако самият автор изрично не е упоменал, че приема такива! Пазарлъците следва да се извършват посредством лични съобщения. Ако не сте доволни от цената - пишете ЛС на търговеца, а не пишете в самата тема!
              Трябва да си голям за да пораснеш ?!?

Коментар

Колата се сваля от продажба, сдобих се със втора по голяма кола и така стана че няма да се разделям с бегачката
                Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Working...
                X