Здравейте, продавам фиат браво Fiat BravoЦена 2 000 лв.Дата на производство юни 1999 г.Тип двигател ДизеловМощност 100 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 168000 кмЦвят МеталикОсобености 2(3) Вратиo ABSo Airbago Аларма o Бордови компютърo Ел. Огледалаo Ел. Стъклаo Застраховка o Имобилайзерo Климатикo Климатроникo Металик o Сервизна книжкаo Серво управлениеo Стерео уредбаo Халогенни фарове o Центр. заключванеСменени са му свещите, акумулатора е чисто нов Берга в гаранция, турбото също е ново.Има застраховка, винетка и преглед до 2.2011Корите на вратите са облепени с кожа, допълнително съм сложил и кожен подлакътник за повече комфортМаслото и филтрите са сменени,а ролките и ремаците мисля че са към половината си живот,така че обслужването не е спешно.Колата е гледана с много мерак двигателя е перфектен.Има CD NEO и 2 колонки Blaupunkt отзад на кората.4 зимни и 4 летни гуми подаръкЗабележки:Има външни забележки но колата не е блъскана.Закачиха ми я на един паркинг при което задната брона се спука и има малка дупчица в десния стопЩетите са на стойност горе доло 150 лева грубо точно а това я давам със колонките СД-то чисто новия сух необслужваем акумулатор БЕРГА и всичкия другия труд който съм хвърлил по нея само за 2000 лева.Причината да смъкна 1000 лева от цената и да я продавам е че си купих по голяма кола с 4 врати и ми е мерак да я стегна а няма смисал фиятчето само да стои така.Благодаря предварително ако имате въпроси пишете тук или на ЛС Телефон за контакти 0898811311 - ИцоСнимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Браво 1.9 ТД-100
Collapse
X
-
Цена на Бравото 1800Продавам и Мареа ТД100 със спукана глава за 1200лв може коментарФорд Ескорт 1.6 16В след основен ремонт със чисто нови гуми и съединител и всичко по предницата сменено с лети джанти обслужен и със застраховка винетка и преглед до края на годината за 1600 лв ако има интерес ще кача снимки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар