Здравейте на всички, ново 20 от мен - реших да си продам любимата кола. Причината е, че искам Пунто МК2Ето инфо за нея :Цена:1900лв. Дата на производство 1997 Тип двигател Бензинов Мощност (к.с) 85 Скоростна кутия Ръчна Категория Хечбек Пробег 164000 км Особености: 2(3) Врати, Airbag, Ел. Стъкла, Лети джанти, Металик, Серво управление, Халогенни фарове, Центр. заключване, Имобилайзер, Си ДиДопълнителни данни: Колата е в много добро състояние - качваш се и караш, много е пъргава, води се с някакво спортно окачване, което всъщност е ясно от модификацията, платена гражданска до края на Септември, платено автокаско до Април 2011.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ ПУНТО - 97г. 1.2 SPORTING - 1900лв.
Collapse
X
-
Имам едно приятелче търси кола за приятелката си, кат гледам твоя пунтак става, да вземеш да дадеш един телефон за връзка, мисля че може да направим коментар на цената в разумни граници на място Стига човека да хареса колатаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
..............мани ами да ти се закачи и клиент и теб да те няма . Човека обикаля на огледи а, аз държа да види тази все пак е на колега (колежка) от форума и по и имам доверие, ама намери ли нещо няма да ме чакаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар