Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОДАВАМ Fiat Coupe 2000 16V TURBO 193к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОДАВАМ Fiat Coupe 2000 16V TURBO 193к.с.

Година Декември 1995Пробег 155,000 кмГориво Газ/БензинСкорости Ръчни Мощност 193 к.с.Кубатура 2000 см3Брой врати 2/3 вратиЦвят Оранжев металикОсобености и ЕкстриКомфорт: Климатик, Кожен салон, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джантиСигурност: ABS, Airbag, Халогенни фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, ЗастраховкаДруго: Серво управление, ТунингДопълнителна информацияОбслужена. Газ инжекцион.,сменени са амортисьори,носачи,предни дискове и накладки цена:8500тел.0885 723052 Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.org

ъп

Коментар

Може и бартер за ситроен ксара,берлинго дизел.Трябва ми семеима кола

Коментар

Коментар

ъп ,чакам бартери Xsara HDI

Коментар

Струва ми се, че цената ти е почти двойна над нормалната. Но това е мое мнение, ти си я определяш. Успех.
            Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

veni224 написа:
              Струва ми се, че цената ти е почти двойна над нормалната. Но това е мое мнение, ти си я определяш. Успех.
              Ако колата е вкарана преди да паднат акцизите ,цената даже и е добра... Поразрови се ,но мисля ,че акциза за тези коне беше някъде към 5000 лева...Ти ако си ги дал тези пари при вкарването на колата ,ще я продаваш ли после за 4500 примерно...Да не говорим ,че колата изглежда повече от поддържана ,разполага с ,меко казано ,легендарен двигател ,а собственикът ми е адаш... Знам ,че спамът в този раздел не се толерира ,и ако сметнат модераторите нека ме накажат ,но ми писна от такива глупави коментари!!!Успех с продажбата ,адаш!!!Колега, достатъчно беше да натиснеш "Докладвай", а не да отговаряш на коментара. Получаваш предупреждение.
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Мерси

Коментар

няма ли желаещи ???????

Коментар

Коментар

Колега не знам дали си обърнал внимание но линка ти със снимки е премахнат . ЩЕ е добре да добавиш някоя снимка във форума за да може да се види автомобила . Желая ти успех с продажбата
                      Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                      Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

ФИАТ СНИМКИhttp://simos1.snimka.bg/automobiles/...-193-kc.531481

Коментар

Коментар

Коментар

ъп

Коментар

Working...
                              X