Цена:3200лв промоция до края на седмицатаТехнически данни:Марка:БМВМодел: 318ТДСПробег:190 000Дата производство: 7.1995Дата първа регистрация:11.1995Тип двигател: М41Кубатура: 1699Коне: 90Скоростна кутия: ръчнаДирекция: ляваКатегория: компактЦвят: тъмно син металикОсобености:*врати - 3*Airbag - да 2броя*ABS - да*Ел. стъкла - да+комфорт модул*Ел. огледала - да*Климатик - да -обслужен за лято 2010*Ксенонови фарове - да+ овнешки очички*Лети джанти - да оригинални 15ки*Халогени - да*Аларма - да*Централно заключване - даДопълнителна информация: колата е наша от март месец 2007ма година.. до преди няколко месеца я караше баща ми но сега я карам аз.. колата е много пазена.. зимата прекара в гаража. на 3000км от смяна на масло и ролки е. кара се с 10/40. Ревизирана нафтова помпа преди 1000км.. колата върви чудесно и дава разход 6-6.5/100км в града. не гори масло и не пуши. турбината не свири. салона е в добро състояние като изключим средата на задната седалка където има леко скъсано (вечния проблем на задните седалки на е36. Има си нормална музика CD aiwa+ елипси kenwood. Не съм по силната музика така че мисля че е нормална.. Като цяло колата е стегната. Пластмасите в купето не лопат и не тракат.. Климатика е обслужен (допълнен с фреон) за 2 години почти не беше мръднал.. Колата е обута в момента с много добри гуми 205/60/15 които са с почти нов грайфер.. На снимките беше с 18ки но вече си е със стандартни 15ки.Забелеки за да няма после "бих 500км а то се оказа така и така" :миналата пролет са сменени вътрешни шарнири.. тази година прилопват въшните + биалетки.. ама ни удари кризата и не сме ги сменили.. друго като забележки не се сещам.. но ако се сетя ще допиша.. като цяло колата се пази и не се ползва за извращения.. предпочитам да си возя г*за на климатика отколкото да лазя в гаража :mhihi: Данни за връзка:Телефон: 0889603929Скаип: ecko_72-Електронна поща: xbs_pioneer@abv.bgМясто, на което може да се види колата: Колата се намира в РусеСнимки:на снимките е със старите джанти.. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6644011_n.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БМВ 318 компакт дизел 3200лв промо
Collapse
Реклама
Collapse