Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа 1,9 JTD 105 к.с. 1999 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа 1,9 JTD 105 к.с. 1999 година

Koлеги, Продавам си Мареат-а , затова реших и тук да пост-на тема.Занимавам се коли, живея в Белгия,колата не е била за лична употреба, просто я продавам защото имам още 2 , а 3 са ми множко .По колата аз лично нищо не съм сменял откъм части , само направих преди около 1 месец една ревизия и смяна на консумативите. Сменил съм с чисто нови следните неща: -Маслен филтър + масло + въздушен филтър + филтър климатик + горивен филтър + пера на чистачките +проверка на климатичната инсталация(там нямаше проблеми , течноста си беше ок както и нямаше никакви течове или неща от сорта).Пистов ремък също е сменен + ролките, стори ми се леко износен както и самите ролки просвирваха понякога, спирачната течност и налягането в системата са проверени.Колата е с пълни екстри за модела .Ел. пакет на 4 врати, халогени , авто.климатик , трети стоп, пръскала на фаровете м лети джанти,мултимедийно управление от волана, ABS на 4-те колела.подлакътник и отпред и отзад , страничен джоб на предния панел, 2 Аirbag-а.Фаровете са тип-лупи но не са ксенонови.Колата е с книжка и 3 ключа, и сервизна книжка също,преди мен е имало 1 собственик който през 1999 година е закупил колата от гараж на Фиат нова.Цената е 4500 лева , като докарването до БГ е за моя сметка.Поздрави Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
    Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

45000

Коментар

icoto написа:
      45000
      Цената е добра на оферта е направо без пари!!!Извинявам се за спама
      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Знам че са много , просто тук вървят така , само че обърнете в евро , и разбира се не питайте за какви пари се купуват такива коли Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

up

Коментар

Колега извини ме ако ти се струва неуместно да коментирам, но колата изглежда изключително запазена и поддържана, поне на външен вид , освен това модела е с много екстри - според мен цената и е подходяща с оглед на тези неща които споменах.Пожелавам успех с продажбата и мисля, че новия собственик ще я хареса със сигурност!
            Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
              Колега извини ме ако ти се струва неуместно да коментирам, но колата изглежда изключително запазена и поддържана, поне на външен вид , освен това модела е с много екстри - според мен цената и е подходяща с оглед на тези неща които споменах.Пожелавам успех с продажбата и мисля, че новия собственик ще я хареса със сигурност!
              По-точно не може да бъде казано, знам че е така, естествено се извинявам че първо не знаех че цената е задължително да се напише, но модераторите бяха така любезни и ми казаха , и второ разбира се че обърках цената в началото с 45 000 , дано някой не си е помислил че толкова и искам , но имайте предвид колеги , това го казвам за всички все пак, че такава кола на тези км с фул екстри рядко има , може би цвета е малко несимпатичен, но така е перфектна кола няма . Аз съм наясно че така през интернет нещата не стават , особено и колата пък като не е в БГ , дори не може да се види от клиентите , но съм я взел наистина от 1вият и собственик, който е решил да си купи нисан кашкай нов от гараж на нисан, и тази кола остава като "репри" кола , за която хората дават малки пари и не ги интересува дали ще се продаде.И тай като в интернет по сайтовете за коли всеки качва какви ли не каручки , аз си имам мой метод на търсене на коли , и мога да кажа че предишните 3 фиа-та които пак по такъв начин продадох бяха в същото състояние....... това бяха 3 брави една жтд 105 коня и две 1,8 бензинки даже едната и АГУ имаше в БГ сложена.П.С. Освен това ако не се продаде много ще се замисля дали не да си я карам аз и да си продам старото бмв

Коментар

up , нова цена 4200 лева

Коментар

up

Коментар

последна цена 4000 лева , ако не нека модераторите махнат или заключат темата

Коментар

Working...
                    X