Koлеги, Продавам си Мареат-а , затова реших и тук да пост-на тема.Занимавам се коли, живея в Белгия,колата не е била за лична употреба, просто я продавам защото имам още 2 , а 3 са ми множко .По колата аз лично нищо не съм сменял откъм части , само направих преди около 1 месец една ревизия и смяна на консумативите. Сменил съм с чисто нови следните неща: -Маслен филтър + масло + въздушен филтър + филтър климатик + горивен филтър + пера на чистачките +проверка на климатичната инсталация(там нямаше проблеми , течноста си беше ок както и нямаше никакви течове или неща от сорта).Пистов ремък също е сменен + ролките, стори ми се леко износен както и самите ролки просвирваха понякога, спирачната течност и налягането в системата са проверени.Колата е с пълни екстри за модела .Ел. пакет на 4 врати, халогени , авто.климатик , трети стоп, пръскала на фаровете м лети джанти,мултимедийно управление от волана, ABS на 4-те колела.подлакътник и отпред и отзад , страничен джоб на предния панел, 2 Аirbag-а.Фаровете са тип-лупи но не са ксенонови.Колата е с книжка и 3 ключа, и сервизна книжка също,преди мен е имало 1 собственик който през 1999 година е закупил колата от гараж на Фиат нова.Цената е 4500 лева , като докарването до БГ е за моя сметка.Поздрави Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа 1,9 JTD 105 к.с. 1999 година
Collapse
X
-
Колега извини ме ако ти се струва неуместно да коментирам, но колата изглежда изключително запазена и поддържана, поне на външен вид , освен това модела е с много екстри - според мен цената и е подходяща с оглед на тези неща които споменах.Пожелавам успех с продажбата и мисля, че новия собственик ще я хареса със сигурност!Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:Колега извини ме ако ти се струва неуместно да коментирам, но колата изглежда изключително запазена и поддържана, поне на външен вид , освен това модела е с много екстри - според мен цената и е подходяща с оглед на тези неща които споменах.Пожелавам успех с продажбата и мисля, че новия собственик ще я хареса със сигурност!Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар