Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Golf III GT - 97г, 115кс, тунинг, бартер, продава - 4500лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Golf III GT - 97г, 115кс, тунинг, бартер, продава - 4500лв

Здравейте колеги.Леко притиснат от финансова гледна точка съм принуден на следното:Бартеросвам мойта машина за по евтина, като предпочитам от групата на фолксваген, но съм отворен и на други предложения.Мойта машина е следната:ДВИГАТЕЛ - 2000куб.см, 115 кс, код АГГ без никакви подобрения по него. В много добро състояниеГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО - 1997г.кАРОСЕРИЯ - ХЕЧБЕК - боята е в много добро състояние със съвсем леки забележки. Колата е пастирана 2 пъти.ФАБРИЧНИ ЕКСТРИ електрически стъкла - работещи перфектно електрически огледала с подгряване - работещи перфектно ABS система на спирачките - много полезна и работеща перфектно 2 въздушни възглавници . за щастие не знам дали работят перфектно :Mr Green Fun климатроник - работещ перфектно; салон плитко рекаро - в перфектно състояние с подглавнизи на задните седалки против камшичен удар. чупещ воланТУНИНГ ПОДОБРЕНИЯ ПО ВЪНШНИЯТ ВИД Фарове ангелски очи - марка ДЕПО, фаровете са със лупи. Ксенон 5000 на късите запълнена предна броня на мястото на мигачите и на малките решетки под тях. Спортно гърне - двуцевка стил ДТМ; спортно окачване WEITEC със зебени пружини и регулиране на твърдост и височина - работещи перфектно; 17 цолови лети джанти с марка OZ, боядисани в цвят хабелеон /зелено-черно/ в много добро състояние с гуми 205/40/17 - 2 са в много добро състояние, другите 2 стават за този сезон.Има комплект 4 зимни гуми в перфектно състояние с ДОТ от 2008г. 2бр. малоя Креста 220 и 2бр. Кумхо Кв17 с размер 185/55/15 с железни джанти. Колата е с пълно автокаско в ДЖЕНЕРАЛИ платено и изтичащо август месец. Гражданската е на вноски, като има още 3 вноски мисля, че.Колата е обслужена преди 200км, като са сменени - масло, маслен филтър, въздушен филтър, семеринг скорости, масло скорости и тампони на носач.Предстои да се смени - носач поради една втулка.ЗАБЕЛЕЖКИ- колата има проблем със задна скорост - изключва. Трябва да се смени зъбно колело, но на този етап не е направено. Това е единствената забележка.Колата се продава или бартеросва за по ефтин автомобил с доплащане от другата страна. ЦЕНА 4500ЛВЗа връзка - ЛС, скайп zdravko_dimitrov19861, e-mail - zdravko_dimitrov1986@abv.bg, GSM - 0884070820 - Здравко.Ето и малко снимки.1.
    Прикачени файлове

Коментар

Working...
    X