Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам си колата: фиат мареа 1.8 ELX ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За добрата кола!

Колеги ,тези които тьрсите да си купите добра кола ,бих искал да изкажа мнение! От изключително значение за автомобил 2А УПОТРЕБА е тя да бьде потдьржана и в добьр вид ! До тук простичко,нали ! АЗ ще си позволя да защитя ФИАТ МАРЕА тьй като стандартните екстри които модельт притежава са с 2а плюса пред другите от класа а и тази обстойна потдрьжка и откровеност на колегата ме карат да мисля че всяка стотинка в цената има покритие ! На пьтя колата е много елегантна за 10 те си години , аз лично се кефя да я карам ,ЛАНЧИА ! нищо особенно! Идете и вижте ! НЕ схващам защо в БГ всичко хубаво трябва да е много евтино! Много поздрави на всички и спазвайте взаимно уважение на пьтя и вьв форума особенно като срещаш Фиат на пьтя !!! БезАВАРИЙНО! Румен Богданов

Коментар

Благодаря за пореден път на колегите, които изказаха положително мнение за колата и обявата. Все пак не искам някой да си изкара предупреждение заради моята обява. Затова отново ще помоля, ако има някакви коментари или въпроси - по телефона или чрез лични съобщения. Нека евентуалните купувачи сами се убедят в качествата на колата, аз нямам нито какво да крия, нито пък смятам повече да я хваля. Всеки желаещ ще може да я види, да я покара 10-ина километра - за предпочитане извън града, защото качествата на тази голяма и мощна кола проличават най-добре, когато се понастъпи педала на газта... И, разбира се, коментар на цената е възможен в разумни граници .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да направим една сметка: -Газов инжекцион - 820 лв.-Ксенонови светлини - 120 лв.-Аларма - 120 лв.-Пълен комплект ключове-спестявате поне още 100 лв. за вадене на дубликатДотук са 1160 лв.До цената от 3650 лв. остават 2500 лв. Много ли са 2500 лв. за обслужена, гаражна мареа с перфектен климатроник, подготвен за лятото, гледана и карана с много внимание и при това обута с 4 еднакви отлични гуми+още 2 зимни гуми, монтирани на джанти? Кола, за която в обозримо бъдеще няма да имате грижи със спирачки, съединител, свещи, ламбда сонда. Другото вече е божа работа, все пак не излиза от завода . Кола с изрядни документи, платени данъци, годишна винетка и автокаско. Въпрос на сметки е, аз мисля, че цената е нормална.За въпроси и коментари: по телефона или чрез лични съобщения. Съобщения в темата от незаинтересовани лица са нежелателни и няма да им отговарям.

Коментар

Нагоре

Коментар

Колата е спазарена и временно (,а надявам се скоро и за постоянно) я спирам от продажба. Нека темата засега да не се заключва.

Коментар

И така, ето какво се случи през този месец, в който замразих продажбата на колата. Първо да изясним защо не я продадох: появи се купувач, който буквално ми буташе парите в ръцете. Но аз поисках отсрочка от няколко дни, защото в този период не можех да остана без кола, а в момента познати ми оглеждаха ланча либра в София и работата беше на косъм. Хората в София не одобриха либрата и аз се отказах временно от продажбата на моята. Предстоеше ми едномесечна почивка, в която планирах да кръстосвам родината с кола надлъж и нашир, както и стана.И така: за един месец изминах с мареата 5 000 км. и сега вече е на 185 000 км. С 99% сигурност-реални. За тези 5 000 км. единственото, което съм правил по колата, е да я зареждам с газ. 5000 км., през повечето време на климатик=около 500 л. газ, това е равносметката. Никакви проблеми, като казвам никакви, значи абсолютно никакви. Отлично работещ двигател, сух и леко прашен след тези километри, никакви течове, никакви тропания и хлопания, перфектен климатроник...А да, има си вече и годишен технически преглед до м.юли догодина.Колата отново е в продажба, цената е 3500 лв. На базата на повече от 20 коли, които гледах по автокъщите, и състоянието на моята кола, цената е перфектна. Не забравяйте и уж дребните неща, които отличават моята мареа от новия внос и от повечето коли за продан: напълно и реално обслужена, регистрирана с изрядни документи, 4 отлични гуми (+2 практически нови зимни на джанти) и акумулатор, сменени скъпи консумативи и съединител, годишна винетка, авто-каско, преглед и паспорт на газовата, ГТП и голямата благинка газовия инжекцион... Колата или ще се продаде около тази цена, или изобщо няма да се продаде.Възможни бартери: само за запазени семейни автомобили след 2000 г. с доплащане от моя страна - ланча либра комби 1.8 или 1.9jtd, опел вектра комби или астра комби, рено лагуна 2 (хечбек), алфа ромео 156 комби (SportWagon).Коментари в темата са нежелателни. Ако се интересувате от колата-търсете ме по телефона или чрез лични съобщения.

Коментар

Ксенонови светлини, аларма "Валкор" с две дистанционни-още от уж дребните неща, които получавате с тази кола и които струват пари. Дребни, ама като почнете да обслужвате, стягате и подобрявате една кола, сметката за отрицателно време набъбва до към 1000 лв... И това е само началото .Откакто сложих ксенони, които между другото прекрасно паснаха на фаровете с лупи и никога не са ми пресветкали, че заслепявам отсрещните, та откакто сложих ксенони на късите, не ползвам дълги. Просто не ми трябват.

Коментар

Винаги продавам колите си "скъпо", поне на пръв поглед. Но пък следващите им собственици не са съжалявали за покупката. Първата си собствена кола-опел кадет продадох преди почти 5 години за около 3000 лв., а "вървяха" по 2000. Човекът още си я кара и винаги се спира да ме поздрави, когато се срещнем из града. Предишният ми фиат се продаде бавно, за много пари според тогавашните стандарти-4000 лв. Няколко месеца вървеше обявата, напълни се със спам, вероятно стана дори досадна. Новият собственик за почти 3 години е сменил по него фар (удари го леко), акумулатор и няколко пъти е пукал гуми, че бая го юрка по къра. Нищо друго! Продавам колите си винаги стегнати и в добро здраве, каквото съм видял като проблем и е могло да се оправи, съм го оправил. Най-вече ги продавам, когато ми омръзнат и поискам пак да усетя гъдела на приключението "нова кола на старо" . Който ме познава, знае, че е вярно.

Коментар

Колега страхотна кола.Интересува ли те бартер за Ланчия Карра 2.4 GTD.

Коментар

BiZoNa написа:
                      Колега страхотна кола.Интересува ли те бартер за Ланчия Карра 2.4 GTD.
                      Благодаря за предложението, но нямам интерес.Май съм пропуснал да снимам цялата документация, с която колата дойде от Германия. Сервизна книжка, попълвана сравнително редовно, фактури за ремонти и обслужвания с отбелязани дати, пробег, номер на рама и др. Единствен собственик в Германия, реални 185 000 км.-гарантирано. А не 100 000, но реално никой не знае колко. Обърнете внимание на снимка FAKTURA.JPG - датата е 27.11.2006, километрите са 141 352 км, отбелязан е и номерът на рамата. Има си и печат на сервиза, а това е Германия все пак. Следващата година-2007 г. колата вече е при мен на малко повече от 160 000 км. Тази и други фактури, сервизната книжка, както и състоянието на колата, сочат, че километрите са реални.Цена: 3500 лв.Възможни бартери: само за запазени семейни автомобили след 2000 г. с доплащане от моя страна - ланча либра комби 1.8 или 1.9jtd, опел вектра комби или астра комби, рено лагуна 2 (хечбек), алфа ромео 156 комби (SportWagon), фиат стило комби (Multi Wagon), както и за Skoda Octavia(след 1998 г.), Audi A4(1998-2000г.).За въпроси във връзка с обявата: само по телефона или чрез лични съобщения.
                      Прикачени файлове

Коментар

Коментар

Цена: 3400 лв.Цена без двете зимни гуми: 3300 лв.Възможни бартери: само за запазени семейни автомобили след 2000 г. с доплащане от моя страна - ланча либра комби 1.8 или 1.9jtd, опел вектра комби или астра комби, рено лагуна 2 (хечбек), алфа ромео 156 комби (SportWagon), фиат стило комби (Multi Wagon), както и за Skoda Octavia(след 1998 г.), Audi A4(1998-2000г.).За въпроси във връзка с обявата: само по телефона или чрез лични съобщения.

Коментар

Като хищна птица е .
                            Прикачени файлове

Коментар

Цена: 3400 лв. / Цена без двете зимни гуми: 3300 лв.Възможни бартери: само за запазени семейни автомобили след 2000 г. с доплащане от моя страна - ланча либра комби 1.8 или 1.9jtd, опел вектра комби, рено лагуна 2 (хечбек), алфа ромео 156 комби (SportWagon), фиат стило комби (Multi Wagon), както и за Skoda Octavia(след 1999 г.), Audi A4 комби(1999-2000г.).За въпроси във връзка с обявата: само по телефона или чрез лични съобщения.

Коментар

Нова цена: 3 300 лв. / Цена без двете зимни гуми: 3 200 лв.

Коментар

Working...
                                X