Колата вече е с подновена застраховка "Гражданска отговорност" в сила от 31.08.2010 г. до 30.08.2011 г. Застрахована е за 177 лв. във "Виктория". Застраховката е на вноски, като аз съм платил първата от 54 лв., а остава да се платят още три по 41 лв. В тази връзка условията по продажбата са следните и са окончателни:- Цена: 3 350 лв. / Цена без зимните гуми: 3 250 лв.- Колата се продава със следното оборудване: четири оригинални фиатски ключа, аларма "Валкор" с две дистанционни, оригинална резервна гума, крик и ключ за гуми, аптечка, сервизна книжка, гаранционни карти за ксеноните и акумулатора, паспорт на газовата уредба. И евентуално плюс двете зимни гуми с джанти. Купувачът ще получи от мен полиците за застраховките "Пълно автокаско" и "ГО", както и квитанциите за платен данък до датата на продажбата.- За моя сметка ще бъде осигурен документ за застрахователна стойност(минимална), необходим пред нотариуса.- Останалите нотариални такси (около 50-ина лева) са задължение на купувача.- Колата ще е в продажба до 09 септември.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам си колата: фиат мареа 1.8 ELX ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Collapse
Реклама
Collapse
Коментар