Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОДАВАМ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 1999 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОДАВАМ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 1999 г.

Колата е нов внос от Германия, всички екстри за модела, в перфектно техническо състояние :Дата на производство: 1999 г.Тип двигател: БензиновМощност: 125 к.с.Скоростна кутия: РъчнаКатегория: ХечбекПробег:130000 кмЦвят Tъмно синРазход: 7,5л / 100kмo 4(5) Вратиo ABSo Airbago Алармаo Бартерo Бордови компютърo Ел. Огледалаo Ел. Стъклаo КЛИМАТРОНИКo Лети джантиo Нов вносo Сервизна книжкаo Серво управлениеo Стерео уредбаo Центр. заключванеDVDВъздушния филтар го смених преди 4 5 дена, а до смяна на масло и маслен филтар има още 3 хил.км(знам че някои ще попитате защо не съм сменил всичко на куп на 10000 км, но на тези автомобили е хубаво да се сменя въздушния филтар на около 7 хил. км Двигателя и окачването са перфетни.Колата е в движение, всичко платено до декември 2010!!!Намира се в СофияСНИМКИ: http://pitonia.snimka.bg/automobiles...05833.18975362на втората снимка се вижда че по десния калник е тръгнала ръжда(все едно е ръждясал самия горен слой на боята и има жълтеникав цвят, и аз немога да разбера точно как е станало това ), има и драскотина от ключ(или пирон) пак там,не много дълбока но все пак забележима(не и на снимката)...също така на снимките не се вижда (все пак са с телефон)но задната броня е била спукана(отляво)и са я направили, но явно германеца който я е правил не е бил много кадърен и си личи...ощо взето мисля че колата няма други забележки, нито външни, нито технически... ЦЕНА 5500 лв., възможен коментар само на място...DVD-то е включено в ценатаТелефон за връзка 0897 608 409,на e-mail bgvalko@abv.bg или на ЛС [/url]
Working...
X