Двигател : 1.6 моно инжекция , 75 к.с.Ск. кутия : РъчнаКатегория : КомбиПробег : 173 113 кмДата на производство : Декември 1994 г.Цвт : Сив МеталикЕкстри :4(5) Врати , Ел. Стъкла , Чупещ Волан , Серво Управление , Централно Заключване , Климатроник , Стерео , Халогени.Колата има обикновена газова уредба Ловато - купена миналото лято , Юли.Съединител AP , пълен комплект - сменян Февруари тази година Акумулатор Ексайд - купуван Август 2009Маслото в скоростната кутия също е сменено , когато е подменян и съединителя - масло Q 8 Преден(панорамен) прозорец също е нов - купуван Февруари-МартПредни , задни амортесьори сменени миналия месец - маслени и 4-теВсичко за 2010 е платено - данък,гражданска,преглед и винеткаСалона е доста добре запазен за кола на тези години,външни забележки има тук там...Колата се намира в В.ТърновоКолата се продава и с чифт лети джанти 15-ки от Мареа с гуми 195-50.В момента са в процес на боядисване. снимки ще има като се монтират Също имам и 8 железни джанти 14-ки с 4 летни гуми , които също се включват в цената.Цена : 2650 (подлежи и на коментар за сериозни купувачи) Тел. за контакт : 0885 390 865 - Сашо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Темпра - комби
Collapse
X
-
Колега, много хубава промоция е имало, но много кратка! Очертава ли се пак в скоро време? Интересът, който проявявам е сериозен, тук не бях влизал от доста време, иначе мисля че съм гледал обявата ти в някой от сайтовете за продажба на автомобили, но с тази първоначална цена плашиш хората! Имахме Темпра до миналата година и представа за реакции относно цена. Сега по стечение на обстоятелствата пак съм се насочил към същата марка. Ако мислиш, че можеш да предложиш хубава цена, още тази събота можем да се поразходим до Велико Търново.Ако искаш засега да пробваш все още на по-високи нива, желая ти успех! [/img]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар