Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 1.8 16V. - Продавам / Бартер.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горе.

Коментар

Цена 2800.

Коментар

fiat

аз имам пунто гт имам даже обява тук във форума 1,4 гт турбо 95 г. на 3000 лв

Коментар

За другите заинтересовани към колата искам да кажа, че продавача се оказа изключително несериозен. По телефона беше доста любезен, дори предложи да докара колата, където искам в Пловдив, тъй като не съм от там. И така на 22-ри тръгнах за Пловдив да видя колата, като уговорката ни беше да е след 13 часа. Към 13:45 часа му звъннах и му казах къде съм, при което той каза, че ще дойде до 10-тина минути. Чаках го 1 час и половина, но той не дойде, не си вдигаше и телефона... Помислих си, че може да си е забравил телефона и да не е разбрал къде съм точно, за това отидох да хапна и да се разходя(3-4 часа) с надеждата, че ще се обади като види, че съм го търсил няколко пъти, но не.... Постъпката му за мен беше изключително некоректна, да бия път и да ангажирам други хора, които да видят състоянието на колата, а той не само, че не се появи, но не се и обади, ако не друго поне да каже да не го чакам.
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

хубава работа...

Коментар

ь

valio0804 написа:
              хубава работа...
              и мен така ме подхлъзваше да отида до там,ама аз по адреси неходя,и ми звънеше постоянно :D

Коментар

Изобщо не мислех да отговарям на двамата колеги,тук но няма начин.@injekciona: Първо колега,ти толкова много ме обърка с това къде ме чакаш,че обикалях 1 час да те търся. Батерията на телефона ми падна,за което те бях информирал последно като се чухме. Не се намерихме,а след това защо не ми вдигна?И недей моля ти се да ме обвиняваш едва ли не,че си дошъл заради колата в Пловдив,тъй като ден-два преди това ми каза,че имаш път натам и ще можеш да видиш колата докато си вършиш работата.@petrakis .. Този индивид изобщо няма да го коментирам. Продаваше едно Пунто ГТ което е негово,ама не са на негово име документите,с голям кулер негов,ама не е негов и трябвало да го доплащам и 1000 още глупости. Прочети по-горе в моята тема за какво иде реч,а недей да ми спамиш темата.П.С: Колата все още се продава. Цена 2800 лева.Извинявам се на модовете,знам че това което съм писал не е по темата.

Коментар

Цена 2700 -> харесъл съм нещо и ми трябват пари. коментар ще има!

Коментар

По колата има сменени доста работи и е готова за зимния сезон. Цената е 2700 лева. За сериозни клиенти ще има и коментар.

Коментар

Колата е готова за зимата. 4 зимни гуми,антифриз,сменено масло,проверена ходова част и двигател. Сменени халогени! След всичко това цена - 2800 лева. Ще има коментар но за наистина сериозни клиенти!

Коментар

Читаво ХГТ има , ама търся само кеш!

Got nos?

Коментар

Ъп -> 2600 лева. Договаряне!

Коментар

2600 лева. Готова за зимата,нови халогени,зареден антифриз,проверена предница + задница,платена ГО до 19.02.2011г,зимна течност за чистачки,сменено масло точно преди 100 км (за всичко се пазят фактури и може да се докаже какво е сменяно).

Коментар

Промо цена -> 2500 лева. Днес колата мина и ГТП!Демек -> качваш се и караш! Харесъл съм нова колица,така че 2500 е цената!

Коментар

Коментар

Working...
                                X