Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Браво 98' 1.6 16v 103 к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Браво 98' 1.6 16v 103 к.с.

o 2(3) Вратиo Аларма o Ел. Стъклаo Застраховка o Имобилайзерo Климатик o Климатроник - работещo Серво управление o Стерео уредбаo Центр. заключванеКолата е карана само 10 000 километра в България за по-малко от две години. Реални километри което си личи от състоянието. Преди 5000 км са сменени ауспух и всички гарнета (без катализатора). Преди по-малко от 1 месец са сменени спирачни маркучи и накладки, спирачна течност, предни амортисьори, свещи и кабели на свещите. Всичко платено до края на Юни месец. Каско + гражданска. Козметични забележки по боята. В колата никога не е пушено. Предни гуми Pirreli , задни Hankook. Не е блъскана. Напълно изрядна и в движение в момента.ЦЕНА: 3000 лв. ОЩЕ СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ОБЯВАТА В ............Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи!КОНТАКТ: 0887938187Skype: jibber00Цената ще се обсъжда само на посочените координати.

Възможен е коментар на цената при оглед на живо. По цял ден съм с колата в различни части на София така, че лесно може да измислим удобно място за оглед.

Коментар

Застраховките са до края на Юли, не Юни,както първоначално бях писал. Приемам оферти на ЛС, но най-добре при оглед.

Коментар

Благодаря любезния модератор, които изтри линка към Mobilen.bg където бяха снимките на колата.Ето АЛБУМ СЪС СНИМКИ.http://s246.photobucket.com/albums/g...t=8211e93b.pbwЦената на колата вече е 2700 лв.

Коментар

Коментар

Коментар

На 26-ти Юли (След 2 седмици) изтичат застраховките. Поради нежеланието ми да ги подновявам за още една година следващите 2 седмици цената на Бравото е2000 ЛВОфертата важи до 26.07.10. Бравото може да се види почти всеки ден на централната автогара в София в работно време или на друго уговорено място привечер.

Коментар

Working...
              X