ти като си такъв фен на немски автомобили и си се отепал да разбираш що не си пусна обявата в ГОЛФ клуб там сички разбират еле пък теа с 2ките там 100% щеше да немериш разбиране и адекватна цена за тая цедка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спам от Mercedes-Benz W210 E220 CDI
Collapse
X
-
azsumpolud написа:ти като си такъв фен на немски автомобили и си се отепал да разбираш що не си пусна обявата в ГОЛФ клуб там сички разбират еле пък теа с 2ките там 100% щеше да немериш разбиране и адекватна цена за тая цедка.
Коментар
-
Не знам защо го нападате колегата!?Това както се каза е Комън рейл двигател, съвременна технология която наистина първо разработват Фиат, а след това Бош я правят масова.Друго много важно нещо, което малко хора разбират - първо разгледайте ЧАСТНИТЕ обяви в немското мобиле. Така ще добиете една РЕАЛНА представа за цени, километри и т.н. на автомобилите. Веднага се вижда разликата в цената на един гледан автомобил, макар и на повечко километри сравнен с тази на някой от гробница (от "автокъща").Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
gelew написа:кое е измислено е Фиат или всички марки крадът от Mercedes и BMW я си прочетете пак книжката комън рейла бил измислен от фиат аххахахахахаххахаах ........Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Добре ще дойда и ще кращя и ще се правя на отворен колкото си искам и какво ще стане ? И да хората си карат бмв-та и мерцедеси и са доста по напред от нас бъди сигурен!!!Просто не можах да разбера защо трябваше да говорите простутий на пича в обявата като си мерите п.шките не на място къде сравняваш Е-класа с пунто е маняк нали си много отворен и си разбирач като се качиш в Е-класа и се чудиш какво ти пише на компютъра защото единствения дигитал в пунтото ти е за изминатите км !!! И отново успех с продажбата на колегата.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Говорих принципно в E-класа не точно в тази,но дори и да е точно тази пак има доста повече екстри и електроника !!! (пиша защото ТЕЗИ са като онези колеги коне с капаци не за да се заяждам а за да защитя думите си)Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Колеги спрете спама,излагаме се с простотията си.Гелев,ако много искаш да го защитиш отиди и стой пред колата некой да не я загледа,2-ро простотия се пише с ’о’,а не с ’у’ и трето аз по големи селяни от водачи на Голф и Фиат не съм виждал,правят изключение и тези на БМВ.Колега Мерцедеса е супер,аз лично предпочитам да дам 2000лв повече за здрава кола отколкото да я купя и после да дам 4000 за смени и ремонти.За пример давам себе си,карах Фиат Брава която продадох преди 2 дена,щяха да се избият за нея и я дадох за 4000лв.Сега ще взимам Бертоне което също е с около 2000лв повече но си заслужава.Манталитета на българина е дай му евтино,не здраво,после да си троши главата.Колега успех с Мецаната,аз също искам Мецан ама просто Опел и по спец Бертонките са ми любов. Успех още веднъжБързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
Fiat Brava 1.4 12V
Fiat Punto 1.2i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар