Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам/Заменям Фиат Браво 1,4 '98

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам/Заменям Фиат Браво 1,4 '98

Пускам тази обява така, както гласува Иван Костов - с отвращение Автомобилът:Фиат БравоПроизводство: 07.1998 - в България е от 02.2007, биля е само и единствено моя собственостДвигател: 1,4 12 V Километри: 186 000 ( дойде на 132 000 от Италия )Екстри:КлиматикЕл стъклаЕл огледалаХалогениДопълнителни:Газова уредба сложена от колегата Qniz през Декемви 2007, Комплект летни гуми ( 2 броя БФ Гудрич Профайлър ( на около 20К км + 2 бр Ласа Импетус на около 50К ) и 2 броя зимни БФ Гудрич Профайлър Уинтър на около 12К км.Автомобилът съм го поддържал с кеф и са сменени: Амортисьори - задни Монро сменени 04.2008, предни - "оригинални" закупени от Александър Ауто, сменени 08.2009, по същото време са сменени задни и предни накладки, предните дискове сменени 02.2009.Съединителят е АП закупен от АХМ Ауто и сменен от тях през месец февруари 2008 и в момента е на около 35К км.Сменял съм разпределителен вал, а през 2008ма смених и гумички на маслената магистрала. В момента там всичко е наред. Акумулаторът е нов, купен 08.2009Забележки - заден десен панел е за изчукване и боядисване.Автомобилът не е каран от 3 месеца.От 3 месеца имам друга кола и не мислех да продавам Фичо, но ми трябва кола атоматик за жената. Дори онзи ден му направих гражданска отговорност, но ... няма как. Предпочитам бартер за Фиат Пунто автоматик или за друг автомобил с автоматични скорости.Цена - 2500 лвКонтакти на ЛС или 0884294143
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

:D
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
    X