Продавам фиат пунто 1.1 55к.с. 1995г.(декември).Всичко платено за 2010,годишна винетка.ляти джанти оригинални от фиат+почти нови зимни гуми+4 броя железни джанти с 2 летни и две зимни гуми.цвят бял.лека забележка на дясната врата-леко натисната,почти незабележимо.колата е в много добро техническо състояние.Колата се намира в София.Цена:2250.МОЖЕ И БАРТЕР ЗА Браво 1.2 или за друга кола.SKYPE:mi6oo1912 gsm:0898807110P.s.извинявам се на администраторите ако съм нарушил правилата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам фиат пунто 1.1/бартер
Collapse
X
-
а теб кой те натиска та звъниш?що не си гледаш работата?ще искам наказание от модераторите за теб. колко струва преценям аз,защото я карам аз!мояла за наказание модераторите поради некоректно отношение и безсмислен коментар по обяватаКолега, когато забележиш нещо нередно, просто натисни бутона "Докладвай". В момента ти си в пълно нарушение на поне 3 точки от правилата на форума и самият ти заслужаваш предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.orgfiat punto sx 1.1,96'
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...474&highlight= за това ? И какво ще предложиш още ? Има ли ел стъкла ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар