Колеги продавам си Бравата.Цената за форума е тази в заглавието.По колата съм сменял-съединител преди 3000 км, масло Селения преди 3000 км, ангренажен ремък преди 14000 км, а отделно съм сменил заедно с маслото и необходимите филтри т.е. преди 3000 км.Колата е със Ксенон 6000к и с гуми предни-good year ultra grip-зимни, и задни пак такива само, че летни.За повече подробности скайп: valentindbМоля колегите които имат мнение за цената да не оставят саркастични коментари.Мисля си, че всеки който знае какво продава и не е на зор има право да иска цена която си определи.Може и да не я продам но това си е мой проблем така, че благодаря предварително, че няма да коментирате колата. това е линк за снимки: http://www.cars.bg/u114781Тел:0885/282463
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Брава 1,2 16в 2000 г. 4000 лв.
Collapse
X
-
Хайде колеги колата е много подържана.Можем да я проверим където вие кажете.Отделно на това колата я знаят на Елкон-Бош , където бачка Галин, както и в още едно сервизче където ми е подържат да не правя реклама.Само казвате и отиваме да я преглеждаме където пожелаете.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Колеги искам да продам колата на някой който наистина ще оцени, че кара читава кола.Кажете според вас колко е реалната цена аз ли бъркам нещо.Първоначално беше висока но сега си сверявам часовника с обявите.Наистина колата е страшно читава и който я вземе от Варна или друг град като ме види няма да ме псува.Предложете цена.......предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар