Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корекция на цената за Фиат Браво-1,8.16 V-1600 лв.-София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Корекция на цената за Фиат Браво-1,8.16 V-1600 лв.-София

Съобразявайки се с обстановката на пазара,ето новото ми предложениеFiat Bravo 1.8 16v GT Цена 1 600 лв. Дата на регистрация 6 .12. 1996 г. Тип двигател Бензинов Мощност 113 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Хечбек Пробег 175 000 км Цвят черенОсобености: o 2(3) Врати o Ел. Огледала o Ел. Стъкла o гр.застраховка за 2010 o преминал преглед за 2010o Серво управление o Халогенни фарове o Центр. заключванеЗабележки: По колата има забележки предимно по външния и вид отговарящи за годините а ето и по долу изброените данни ,които споменах в предишната си обява преди седмица а именно;. Лявата дръжка външна се счупи преди месец. Явор от Драгалевци(от форума) я смени но пак падна едно чопълче и не се заключва но се отваря, затваря и пр. но това не е проблем. Багажника се отваря само от вътре ( още преди 3 години крючара съфорумец от 5-те кьошета ми каза, че така е не зле -срещу крадците).май с това се свършиха недостатъците. Иначе плюсове-нов акумулатор на 3 месеца.8 гуми- 4 зимни на железни джанти, двете предни нови на 2000 км. и 4 летни на алуминиеви джанти, също двете нови от миналата година на 3-4 000 км. Алуминиевите джанти са по широки-може би 195 или нещо такова не му разбирам. Сменени ремък и ролки ,накладки,и предни амортисьори миналата година юли месец от Явор от Драгалевци и от тогава колата е минала 2-3 000 км. не я карам с дни и не ми се занимава с нея по 3 причини- съпруга с кола, служебна кола от март, служебна заетост по 10 часа на работа на 2 места. ( и умора на 50-годишен мъж)Ако има желание: gatzo@mail.bg п.п. Счупена антена на покрива на колата от една автомивка и лепено парченце пластмаса на заден десен фар, но те са пръскани с черен лак и не личи :D :D Колега, нали няма да пускаш нова обява при всяка промяна на цената?Модераторски екип на fiat-bg.org

Колега пусни една снимка на колата!!!

Коментар

не умея-но днес или утре мой приятел ще я снима с моя телефон или неговия и ще качваме снимки

Коментар

Ще чакам с нетърпение колега.

Коментар

бартер?

Колега,бартер за тази кола:http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...vto=Citroen_Xm
          Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!!!

Коментар

Здравейте

Здравейте, бартер не ме устройва-съпругата ми има нова кола, аз служебна от 1 март. а и както писах, не карам със седмици,в този "син" център на София, този Фиат не го карам, затова е и в този вид, дори ме мързи( по скоро нямам време от служебни ангажименти) да го макиажирам за по-висока цена-честен съм. Ако някой реши-да го взима,иначе така ще си стои ,но не ме и трогва този факт особено.

Коментар

Продаден-благодаря на форума

Благодаря на форума и на всички момчета от последните 5 години-Митко,-добър или лош, Веско от Бургас, Ицо от Ямбол, Яворчо "моя" консултант от Драгалевци, колата е продадена ,обявата може да се свали.

Коментар

Working...
              X