Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Lancia Lybra 2.4 JTD - 4500 ПРОМОЦИЯ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Lancia Lybra 2.4 JTD - 4500 ПРОМОЦИЯ

Колата е в отлично техническо състояиие. Сменени са демферен маховик, комплект съединител, полуоски и вътрешни карета. Колата е с ниво на оборудване EMBLEMA (Кожен салон, круиз контрол , навигация , телефон, стерео BOSSE). Комплект летни + зимни гуми. Забележки по предна и задна броня. Много спешно !!! E-mail : fox1234@abv. bg 0887908000http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_21465_0.html

Договаряне

Коментар

Продавам Lancia Lybra 2.4 JTD

4500 лв :DРедактирано заглавие - 4500 лвМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Колега, възможно ли е да измиеш колата и да сложиш хубави снимки?Имам интерес...
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Lybra 2.4 JTD

Нови снимки .Днес е зареден и климатроника.Спортно окачване.http://fox1234.snimka.bg/automobiles...83728.17844124

Коментар

Има някаква фуга на бронята и май и отпред около номера е "правена" какъв е бил инцидента с тая броня?
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Колега то не е нищо правено ами направо си е ударено.
              Прикачени файлове

Коментар

освен бронята други последствия имаше ли от удараМоля, продължете разговора на ЛС !Модераторски екип на fiat-bg.org
                ex.Мареа ТД100

Коментар

:D 4400 лв

Коментар

paralesa написа:
                    освен бронята други последствия имаше ли от удараМоля, продължете разговора на ЛС !Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Имам един въпрос към модераторите и дано не съм нахален: Защо трябва да се продължи разговора на ЛС? Трябва ли всеки да пита колегата едни и също? Според мене колегата "paralesa" правилно разпитва, за да стане ясно на всички за състоянието на колата. Извинявам се на колегата за спама в темата му.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      paralesa написа:
                      Имам един въпрос към модераторите и дано не съм нахален: Защо трябва да се продължи разговора на ЛС? Трябва ли всеки да пита колегата едни и също? Според мене колегата "paralesa" правилно разпитва, за да стане ясно на всички за състоянието на колата. Извинявам се на колегата за спама в темата му.
                      Колега който има интерес ще дойде да види колата или поне ще звънне .Нали се сещаш ,че тука мога да ви ги разпъвам а вие дали ще ми вярвате.Поздрави :DТози пост да се счита за отговор на Модераторския екип, по-точно - подчертаният текст. Припомням т. 4.3. на колегата z_sutrov:Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени или са недоволни от модераторска намеса трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен. Тази тема не беше мястото за въпроса ти.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Ключ !!!

Коментар

Working...
                        X