Технически данни-двигателят е 1.2 60 PS ,130 000 km(сменено масло,филтър,ремъци).Колата има гражданска отговорност,годишна винетка,застраховка , регистрирация.,салона е запазен и не е пушено в него,оригинално стерио " БЛАЛКПУНКТ" , четири нови италиански гуми DAYTON (2 зимни Lassa) ,ел.стъкла,серво , имобилайзер,централно заключване , оригинална резервна гума и интструменти,нови задни газови амортисиори,нова изпускателна система. Разход 4.5 дълго 5.5 градско.Цена 4 400 лв(Възможен коментар за ценители)Телефон за връзка: 0889945719
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto II (2001)
Collapse
X
-
bboyd написа:колега сори за спама ама този разход нещо много не реален маи и аз имам същото путно и такъв разход няма това е някав филм.иначе колицата е хубава но без климатик и на тази цена сложно.успех все пак.FIAT PUNTO 1.2 60 PS
Коментар
-
Да ясно колега извиняваи сега видях и в кои град се кара.А за цената споменах защото аз на моито мо искам по малко и пак немога да го продам а има и климатикВече имаш предупреждение за безсмислени постове. Трябва ли да станат 2? Всички въпроси които не са свързани с интерес към колата може да бъдат уточнени чрез ЛС.Модераторски екип на fiat-bg.orgФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
На фона на всичките обновени неща мисля че климатика е без значение.На този малък градски автомобил за какво му е климатик само да товари двигатела и да гори повече. На 60 коня с климатик като го пуснеш пада поне с 10 коня и повече.Относно цената която ти си искаш за твоето си е твоя работа.На който му се вижда скъпо да преминава към следващата обява,а който има елементарна представа за съотношение(техническо състояние,консумативи,такси),ще си направи сметката.FIAT PUNTO 1.2 60 PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар