Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT Bravo GT 1.9 TD100 / Бартер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам FIAT Bravo GT 1.9 TD100 / Бартер

Данни за автомобилаМарка: Fiat Модел: Bravo Модификация: GT 1.9TD100 Тип двигател: Дизелов Мощност: 101 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Хечбек Пробег: 175000 км Дата на производство: май 1998 г. Цвят: Червен Особености: 2(3) ВратиABSАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключване Телефон за връзка с мен - 0883345777Допълнителни данниКолата е в изключително добро състояние за годините си. Ще се опитам да изброя предимствата пред всички, които ще срещнете в мобиле.бг. За 2те години откакто я имам съм изминал 35 000 км, като началото на лятото 2009 смених ремъците и ролките с оригинални такива ( повечете знаете само ролките на INNA на каква цифра са ). Т.е. преди има няма 17 000 км, което значи, че ви е разход по-малко. Юли месец 2009 година смених предните носачи с накладките, края на август 2009 задните спирачки с цилиндърчетата, спирачната течност и шлайфане на барабаните. Края на ноември след намеса на гаджето ми нови предни калници и броня, като бояджията счупи ушите на радиатора при демонтажа, та и той е нов и колата се сдоби с ЦЯЛОСТНО ПРЕБОЯДИСВАНЕ, като екстрата беше на стойност 1250 лв. с частите, боя и труд. С други думи в момента колата няма нито една външна забележка! Януари месец се направи новата застраховка ГО. Февруари смених 2 подгревни свещи и механизъма на скоростния лост. Преди началото на зимния сезон се обзаведе с нови гумета Корморан ( закупени ама нови от магазина, не втора ръка ). Има лети джанти, музика радио-сиди с мп3 панасоник, колони Херц ( като само те струваха 300 лв преди 2 години ). Колата е с двата сини ключа с работещ имобилайзер ( фиат код ) и аларма МАК, вързана към централното заключване. Като бонус при закупуването ще ви я дам с полицейския стикер, който носи доста облаги по пътищата. Също така комплект вериги за зимата, и безплатна поддръжка на климатика за летния сезон на 2010 година!ЗабележкиЕдинственото за смяна, за което знам е термостатът. При последния преглед не бяха открити други забележки. Тъй като държа на доброто си име във форума съм съгласен да караме колата на който си искате майстор, даже съветвам. Склонен съм на голяма отстъпка в цената, само за наистина заинтересовани.Цена3200 лв. - Цена по договаряне (бел. мод. - 01.04.10)П.П. Знам, че по сайтовете се намират какви ли не, за каква ли не смешна сума. Но като сметнете всичко, което трябва да направите, за да докарате същото ниво, ще ви струва много скъпо. Няма желанието да водя спорове с хейтъри, затова ви моля да не правите излишни коментари. Аз съм оценил колата си на толкова като наистина гледан автомобил, държа на името си и казах, ч цената не е крайна. СНИМКИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В "ГАРАЖА"
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

:P
    www.CarProfi-BG.com

Коментар

Допълнителни снимки може да намерите ТУКПриемам и бартери за по-евтин автомобил с доплащане от ваша страна. Задължително искам да видя снимкиП.П. Колата вече е със сменен алтернатор! Забравих да пиша по-горе, че акумулаторът е нов и е закупен преди около 4 месеца, има 2 години гаранция.
      www.CarProfi-BG.com

Коментар

www.CarProfi-BG.com

Коментар

www.CarProfi-BG.com

Коментар

По-горе съм написал "бартер за по-евтин автомобил" ( пример - корса, пунто...). Въздържайте се от предложения като ауди 80, бмв 318 от 93 година, на които чак и доплащане искате... Мерси!Цената вече е по договаряне!!!
            www.CarProfi-BG.com

Коментар

www.CarProfi-BG.com

Коментар

Чакам предложение за цена!!!
                www.CarProfi-BG.com

Коментар

www.CarProfi-BG.com

Коментар

www.CarProfi-BG.com

Коментар

Working...
                    X