Дойде му времето и аз да помисля за Либра,та затова се налага да продам Марииката.Фиат Мареа 1,9 ЖТД 105 конченца2000г,комби,светло син металик.Аербег-2 бр,ABS-1 бр ,ел.стъкла и огледала,Климатрониче-работещо,центр,аларма и др.Гражданската е на вноски,каско няма.Сменил съм още при закупуването й ремъци,масло и филтри-преди 10 000 км.Вчера е сменено пак маслото и филтрите и преден ляв тампон на носача.Колата е карана ежеднвно и не съм имал проблеми с нея.Двигателя е добър и при - 20 си пали като пич.Има дребни външни забележки по боята,салона е запазен.Продава се с летните гуми и две зимни подарък.Цената е 3800 лв,като има място и за пазарлък разбира се,но зависи колко сте сериозни разбира се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1,9 JTD-105
Collapse
X
-
Пробега по килиметраж е 206000 км като си мисля,че е реалния.Гумите са 185 х 60 х 14 -летни.Имам и две зимни,които ще ги подаря,,стават все още,но не са перфектни. Жените трябва да ги слушаш,но не е задължително да се съгласяваш с тях.Преди нямаше работа и беше по сложно събирането на пари,не че сега е много лесно,но това е друга тема.
Коментар
-
ЕЕЕЕЕЕ Стига де! Защо ще продаваш красавицата за някава си либра И от мен един UP, защото си заслужава Ако нямаш интерес към колата - не пиши нищо, моля! Постът ти се счита за спам.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.orgсега кара ВЕЛОСИПЕД
EX FIAT Marea 1.8 16V ELX 1999
EX FIAT Tipo 1.6 ie
EX FIAT Uno 1.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар