Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Tipo 1.6 IE / може бартер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Tipo 1.6 IE / може бартер

Произведена: Декември 1993 180,000 км Бензин Ръчни 75 к.с. 1600 см3 2/3 врати ЧервенОсобености и ЕкстриКомфорт: Ел.стъкла, Стерео уредбаСигурност: Халогенни фарове, Аларма, Центр. заключванеДруго: Серво управление, Бордови компютърДопълнителна информацияКолата е напълно обслужена,има леки забележки относно външния вид.Сменени предни дискове и накладки,нови кабели и бубина,нови прагове,сменено окачване отпред и отзад,нови носачи,сменени ролка и ремък.Прегледа е до края на март и ГО е на изплащане пусната.Продва се със мн прилична музика- cd/mp3 sony X-plod със елипси X-plod на задната кора,в таблото 2x10sm pioneer 3-лентови.Има и буфер и усилвател ако има желаещи.Цена:2500лвСнимки тея дни ще кача!!!Тел:0885409806 от гр София съм!!!

Колега много искам да видя снимките на това типо за 2500 ?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Re: Продавам Fiat Tipo 1.6 IE / може бартер

колега дай снимки

Коментар

pecata написа:
        кво нещо се опитваш да се заяждаш ли защо да не е 2500 ако е слънце
        Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Колега качи снимки да видим Типо-то, пък и двувратките не са много често срещани Поздрави
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ето малко снимки,за всички от форума цената е с 10% по-ниска!!!!http://mail80.abv.bg/app/servlet/get...0857190605.jpg

Коментар

брат каква е тая малоумщина с извинение ... снимките водят в началната страница на абв.бг

Коментар

lametobg написа:
                брат каква е тая малоумщина с извинение ... снимките водят в началната страница на абв.бг
                Ми опитал се е да ни даде снимки от мейлабокса си! И аз се интересувам!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Дано тоя път ви отваря линковете!!!Цената е 2100лв за хора от форума!http://ludaka1234.snimka.bg/automobi...76670.17527074

Коментар

Нова цена СПЕШНО

Колата се продава спешно като няма гражданска за 2011 има преглед до март 2011!Летни гуми е сега+музиката е радио+колонки!GSM-0885409806!!!

Коментар

1000 лв!!!

Коментар

gelew написа:
                        pecata написа:
                        кво нещо се опитваш да се заяждаш ли защо да не е 2500 ако е слънце
                        Аз несе опитвам да се заяждам с никой,предположих че високата цена предлага нещо интересно,но уви най-обикновено типо.Но виж ти май нещо се опитваш да се заяждаш,ама ще се направя че не съм ти прочел поста.Колеги, темата не е място за дискусии, моля ви!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

900 последна оферта!!!!

Коментар

бартер за това-
                            Фиат завинаги!!!!
                            Фиат Типо-1.4 75кс.
                            Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                            фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

колега трябват ми пари за друга кола съжалявам!!

Коментар

Working...
                              X