Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОДАВАМ FIAT BARCHETTA 1998

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОДАВАМ FIAT BARCHETTA 1998

Количката е в перфектно състояние без никакви забележки , нов внос от Германия, вкарана е края на 2008, като в България е изкарвана само един сезон(2009) и е навъртяла не повече от 5 000 километра по нашите "прекрасни" родни пътища(като на три пъти е ходила до морето) :-1.8 16V-131 коня-ABS-Аirbag х2-ел. огледала-ел. стъкла-климатик-кожи-лети дjaнти-сив металик-серво-halogeni-централно заключване-със сменени консумативи,карана е само лятото,през останалото време седи на паркинг.-на 102 000 км еCнимки мога да пратя по e-mail тъй като нещо не ми се получава качването тукЦЕНА без твърд таван 6000 лв/със тавана 7000 лвЗа повече информация телефон 0897608409 (от София съм) или на e-mail: pitonia@abv.bg, както и на ЛС[/u]

up

Коментар

на никого ли не му се кара кабрио...UP

Коментар

на мен ми се кара, ама при положение, че в интернет има обява за Баркета + твърд таван за 5000, твоята обява я подминах бързо-бързо, макар че колата ти е с 2 години по-нова.
        Alfa 147 JTD 115 hp
        ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

chandler написа:
          на мен ми се кара, ама при положение, че в интернет има обява за Баркета + твърд таван за 5000, твоята обява я подминах бързо-бързо, макар че колата ти е с 2 години по-нова.
          наистина колега има и по-евтинки(но пък има и по-скъпи) но пък са без климатик,на много киломeтри, а и най-вероятно не толкова запазени по моята няма забележка..за жалост неуспях да кача снимки нещо е прецакано... ако някой знае как моля да помогне.. :D

Коментар

Мда, дай линк към мобиле или снимките аз или някой колега ще ги качим.
            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

вкарана е края на 2009, като в България е изкарвана само един сезон(2010) и е навъртяла не повече от 5 000 километра по нашите "прекрасни" родни пътища(като на три пъти е ходила до морето) :Искаш да кажеш края на 2008 и сезон 2009 или пък ходиш на море Януари-Март
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                вкарана е края на 2009, като в България е изкарвана само един сезон(2010) и е навъртяла не повече от 5 000 километра по нашите "прекрасни" родни пътища(като на три пъти е ходила до морето) :Искаш да кажеш края на 2008 и сезон 2009 или пък ходиш на море Януари-Март
                хаха моя грешка ще го оправя...с една година на зад са...:D:D:D

Коментар

up

Коментар

up

Коментар

Ето и снимчици...http://pitonia.snimka.bg/automobiles...76343.17509646

Коментар

up

Коментар

6500 лв с тавана !

Коментар

Обслужена, всичко платено,без забележка, качваш се и караш, възможен коментар по цената...

Коментар

Working...
                            X