Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Браво 1.8Гт.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Браво 1.8Гт.

Зверчето съм го закупил началото на 2007 директно от Италия-Просто дойде момента да си взема нещо с 4 врати и мисля да е дизел разбира се пак ще е родено в Италия :D Година : януари. 1997г.цвят:черендвигател:бензин(няма газови уредби..)обем:1747мощност:83kw- 113 коня почтискорости:ръчни (5)Забележки:По колата има забележки предимно по външния и вид. Вътре салона си е за пране (прецакано жило за вдигане на пасажерската седалка,машинките за стъклата като е студено работят тегаво както и на климатика му изтече фреона като се опитвахме на своя глава да го пълним) Регистрацията и е София(тоест не се налага смяна на номера за София)Колата има зимни гуми Кумхо както и 4 летни галоша(2хfirestone 2xfulda еднакви по размер) който стават за още 2 лета поне(размер 15ки).+ един компресор климатик(резерва)По колата са сменени амортисъорите+задните болтове че се беше разкрачила яко когато дойде от Италия :D ,радиоатор,термостат преди 2 години(но пак е за смяна вече).ламбда сонда,дебитомер,преди 1000км сменени ангренажен ремък+ролки(за смяна е пистовия),сменено задно гърне,изпускателен колектор 2 пъти за сега е здрав,но е слабо място в модела ,музиката са си оригиналните колонки отпред и във вратите като съм добавил 2 на кората отзад и е приличен звук за нормално слушане, акумулатор преди 2 години моонбат (за сега се държи добре),предни дискове +накладки-накладките вече са пак за смяна.Колата е с готината броня и прагове модификация мисля че по често ги слагат на ХГТ. 2-сини 1-червен ключ +код картаЦена 1990лв. за контакт :0878128527 гр.София.

възможен коментар на цената на място.

Коментар

Коментар

Коментар

1850lv.

Коментар

Коментар

1790лв.

Коментар

Коментар

Има ли abs?

Коментар

И каде може да се види колата.

Коментар

Няма ABS. Колата се намира на паркинг близо до разклона за Лозен(околовръстен път). Дал съм Gsm за контакт.

Коментар

колега а какво стана със фреона напълнен ли е?

Коментар

коментар на цена на място

Коментар

Коментар

1600/lv.

Коментар

Working...
                              X