Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Шкода Фабиа 1.2 HTP

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ами за тези пари кола от 2005-та година Вие с какъв мотор пък искате да бъде? Ако я карат като служебна кола и ръчкат все едно е състезателна - и тойота да е ще се чупи;Имаме VW поло с подобен двигател 3 цилиндъра и по книга на бензин разхода го водят от 4,9 до 7,7.Супер е - на пари разхода излиза все едно ти изгаря колкото да караш някоя 15 годишна кола на Пропан-Бутан.Офертата е много добра, ще пратя линк на едни познати. Успех с продажбата!
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

    Коментар


      #17
      Мерси колега !
      Impossible is nothing !

      Коментар


        #18
        Ъп !
        Impossible is nothing !

        Коментар


          #19
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
          Impossible is nothing !

          Коментар


            #20
            undermind написа:
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
            Impossible is nothing !

            Коментар


              #21
              Suppish написа:
              Според мен тея фабийки (като изключим SDI) са направени някоя баба/дядо да си ходят на покупки веднъж дневно и после у дома. Смисъл не са за интензивно каране, камоли за извънградско.
              малко грешиш. количката е на 150000 със същия мотор и не е пипнатанека се смята за ъп

              Коментар


                #22
                наистина греши колегата за двигателя в пловдив горе долу сичките таксита са с тоя мотор и ги карат наемници на метан и как ги юркат просто не е истина повечето са по на 400 000 километра други кам 500 000 утиват и там някаде име лимита почват да горят масло единствиния проблем е че им потъват леглата на клапаните от метана но като се направят карат доста. направо от кво му е душата на тоя мотор незнам.

                Коментар


                  #23
                  Добре аз ти давам конкретен пример. Ползвал съм лично 3 такива автомобила :1-ви автомобил - дойде при мен на 87 000км, на 5000 от основен ремонт!!! И гореше по 1 литър масло (преди ремонта пак е горяла) на 1000км. Ремонтирана е защото е изпуснали и карали без масло. Прескочи веригата като стана на 95 000км, наби клапаните в едното бутало - много красива гледка. Ремонтираха е и след това пак гореше по 500-700 гр. на 1000км.2-ри автомобил - на 165 000км. Изцяло амортизирана отвътре, пак с доста погоряване на масълце, с проблем в спирачната система - серво апарата.3-ти автомобил - НЕ ГОРИ ГРАМ МАСЛО! Тук има постижение, но спрямо другите тази е 2006 по стъкло. 105 000 дойде, сега е на 113 000. Износен синхронизатор на 3-та скорост. Парното го правиха два пъти заради моторчето, още такива дребни шукарийки. Знам за още един фирмен автомобил, които е с набити клапани, един със счупена скоростна кутия. Те ги пазят за части явно. След като се наложи да правиме мотор, се поинтересувах за двигател от ударена/бракувана такава. Малките мотори почти ги нямаше т.е. изкупени са. Скорости се намират по трудно отколкото на Порше.**** В сервиза на Шкода отказват да отварят и правят основен ремонт на мотора! Той се демонтирал поема дългия път към Чехия, та там на машини го разглобявали.... А ти изпращали оборотен двигател, рециклиран. Това се случва само ако са гаранционни! Да ама Бай Ганьо е по хитър от всички та ги ремонтира. Много голям плюс - блъснаха ме доста силно отзад. Колата се подмести около 4 метра при натисната спирачка! Излизам, няма и нищо, мен главата ме боли, че се къса. Гледам колата, която ме е ударила - Жълта Фабиа, таксиджийска - и на нея и няма нищо! Ударо, влаго устойчиви! Голям минус - първата кола, на която редовно и замръзва ключалката!!!
                  MB 280 S W108 67' - pickUp
                  MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                  ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                  Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                  office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

                  Коментар


                    #24
                    Всеки с мнението си, аз лично мога да кажа за колата която продавам, че общото с гореспоменатите е еддинствено марката, иначе говорим за друг автомобил. Колата за пореден път казвам е гледана и пазена. Ако някой има интерес нека дойде да я погледне. Телефон за връзка 0886 89 69 17
                    Impossible is nothing !

                    Коментар

                    Working...
                    X