Продавам Фиат Браво с ел кожен таван с два аирбегаПреместена тема в правилния раздел.Редактирано заглавие.Темата не е изчерпателна няма данни за автомобила."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Браво с уникален ел кожен таван
Collapse
X
-
Meril
-
Тук не става въпрос дали имаш или нямаш представа. Ти, ако искаш да си купиш нещо, ще потърсиш информацията, която продавачът е предоставил, за да решиш дали да инвестираш. Освен това има и ПРАВИЛА, които са най-отгоре в раздела. По начина, по който си публикувал обявата, не се разбира дали продаваш тавана или колата, нищо, че в заглавието и в единственото ти изречение си посочил. Успех в продажбата, колега. /Надявам се да не си ме разбрал погрешно, приятелски съм настроен/NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Тук не става въпрос дали имаш или нямаш представа. Ти, ако искаш да си купиш нещо, ще потърсиш информацията, която продавачът е предоставил, за да решиш дали да инвестираш. Освен това има и ПРАВИЛА, които са най-отгоре в раздела. По начина, по който си публикувал обявата, не се разбира дали продаваш тавана или колата, нищо, че в заглавието и в единственото ти изречение си посочил. Успех в продажбата, колега. /Надявам се да не си ме разбрал погрешно, приятелски съм настроен/Zdraveite
Коментар
-
7or37o написа:Добре, дай снимки на интериора, външния вид, цена, в какво състояние е самия автомобил. Прекалено е оскъдна обявата. Поздрави.Zdraveite
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар