Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Браво с уникален ел кожен таван

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Браво с уникален ел кожен таван

Продавам Фиат Браво с ел кожен таван с два аирбегаПреместена тема в правилния раздел.Редактирано заглавие.Темата не е изчерпателна няма данни за автомобила."Модераторски екип на fiat-bg.org"
    Прикачени файлове
    Zdraveite

колко изчерпателно само

Коментар

Колега само тавана ли продаваш? Други данни това браво няма ли?

Коментар

Еърбеците на кожения таван къде са, че не ги виждам
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Купувам..докарай го пред вкъщи.

Коментар

Re: Продавам Фиат Браво с уникален ел кожен таван

[quote="dany_star"]Продавам Фиат Браво с ЕЛ КОЖЕН ТАВАН с 2 аирбега , 1400 куб 1997г цвят черен , 4бр зимни и 4бр летни гуми. Докарах го на хот от Германия
            Zdraveite

Коментар

durex_a написа:
              колко изчерпателно само
              Нямах идея че ще има такьв интерес за това бях скромен
              Zdraveite

Коментар

Тук не става въпрос дали имаш или нямаш представа. Ти, ако искаш да си купиш нещо, ще потърсиш информацията, която продавачът е предоставил, за да решиш дали да инвестираш. Освен това има и ПРАВИЛА, които са най-отгоре в раздела. По начина, по който си публикувал обявата, не се разбира дали продаваш тавана или колата, нищо, че в заглавието и в единственото ти изречение си посочил. Успех в продажбата, колега. /Надявам се да не си ме разбрал погрешно, приятелски съм настроен/
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                  Тук не става въпрос дали имаш или нямаш представа. Ти, ако искаш да си купиш нещо, ще потърсиш информацията, която продавачът е предоставил, за да решиш дали да инвестираш. Освен това има и ПРАВИЛА, които са най-отгоре в раздела. По начина, по който си публикувал обявата, не се разбира дали продаваш тавана или колата, нищо, че в заглавието и в единственото ти изречение си посочил. Успех в продажбата, колега. /Надявам се да не си ме разбрал погрешно, приятелски съм настроен/
                  Разбрахте правилно Благодаря , снощи ми се спеше и не остана време да прочета правилата но сега го направих
                  Zdraveite

Коментар

Добре, дай снимки на интериора, външния вид, цена, в какво състояние е самия автомобил. Прекалено е оскъдна обявата. Поздрави.
                    Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

7or37o написа:
                      Добре, дай снимки на интериора, външния вид, цена, в какво състояние е самия автомобил. Прекалено е оскъдна обявата. Поздрави.
                      Форума е нещо ново за мен и за това ви благодаря за отношението . Снимки ще кача довечера . Салона е е мнгоо запазен , има леки външни забележки но цената е съобразена с тях - 2599
                      Zdraveite

Коментар

Working...
                      X