Айде колеги, нова цена 2800 със всичко!АЙДЕ ЧЕ ХАРЕСАХ АЛФА 156 И МЕ ЧАКА!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Brava 1,4 12v с АГУ, НОВА ЦЕНА - 2600 - ПРОДАДЕНА!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
2 хубави гуми купих за отпред след като тази сутрин нарязах лявата на един бордюр... За пръв път ми се случва в живота и мног ме е яд...Ама забих 2 Унироялки с ДОТ 0408 - и возията даже омекна. Втора употреба са ама са поне с 6-7мм грайфер.След съботното миене на мотора малко взе да прекъсва и вчера като я подсушавах реши че кабелите на свещите са за смяна - съответно днес поръчах чисто нови комплект - 96 лева оригинални.... Честито на печелившите. Утре ще ги сложа като дойдат.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не колега, не е с климатик и ел.клапа на купето.А модификацията си е SX - виж на снимките се вижда.Ако не се лъжа модификацията, за която говориш е ELX.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Искаше ми се да я дам както е, ама като гледам ще я съблека - без музика, ксенони и други екстри и ще я намаля още 300-400лв за да се проддаде - което ще е жалко.Макар че все още се чудя - да бързам ли или не - все пак времето е на моя страна - на моята цената вече почти няма на къде да падне, а на по-новите си пада непрекъснато....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Намалям цената на 2600, но само за хора от нашия форум - на другите места си оставян старата цена.Естествено комплекта зимни гуми ще си го продам отделно за 100лв.Малко ще почакам и свалям всички ’екстри’ и ще я пусна за 2300 - без джанти, без музика - ще сложа оригиналния касетофон...Без ксенони и каквото се сетите друго.Аз си знам че не се ценят тия неща, ама чак толкова пък...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Айде колеги, колата е спазарена - ще я давам на изплащане.На 1.07 човека идва да даде първата вноска и да направим договора.Ако някой се е мислисл - сега е момента да действа - имате 1 седмица.Не съм взел капаро и поради това съм казал на човека, че не му я пазя 100% до тогава.Така че все още се продава.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Колега, с клима на тая цена ще е пълна морга. Готов съм да се подпиша под това.В най добрия случай някой ’нов внос’ дето му набиваш поне 400-500лв отгоре за да го пуснеш в движение - регистрация, застраховка, обслужване, пълнене клима , не дай си боже - еко такса.Ти поне си наблизо - ела я виж и си помисли.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Наистина изглежда много запазена, но пак казвам на тази цена май не искаш да я продадеш. Един съвет (мое лично мнение без да те обиждам) в форума има много евтини климатични системи към 300 лв всичко моята за толкова я продадох,сложи и ако може или бутай цената. Иначе аз си търся като твоята брава 1.4 16 обаче с клима. :D Успех!Seat Ibiza 1.2 12v,ex.Fiat Brava 1.9JTD 105
ex bravo 1.6 16v,ex BMW 325 TD
ex opel corsa 1.6 16v,ex reno clio 1.2 ex seat ibiza 1.4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар