Марка:FiatМодел:BravaДвигател:1,6 16V 103hpДата на производство:Септември 1997Пробег:179 ххх кмЦвят:Тъмно син металикЕкстри:Ел.стъкла,Ел.огледала,Ел.регулиране на фаровете,хидравлика на волана,КЛИМАТИК-напълнен с фреон това лято,фарове за мъгла,CD MP3 с място за флашка,подлакътникДруги:Взех колата тази година април-май месец.От тогава по нея съм сменил всички ремъци и ролки,свещи,кабели на свещите,всички филтри,предни носачи с шарнири,биалетките,тампони,накладки отпред и отзад,спирачни маркучи отзад.Като несъм спестявал нищо и съм взимал само чисто нови части.Колата е много стегната и е гледана като за мен,но се замислям вече за по-голяма.Метановата уредба работи перфектно като неискам да се хваля но лятото ми даваше разход от 5,5 лв на 100 км.Неискам да лъжа никой,зимата разхода се качи като 100 км само градско в пловдив колата ми дава разход от 7 до 7,5 лв на 100 км.Забележки:Леки външни Снимки:Цена:3800 лв,като е твърда имайки предвид състоянието на колата и парите вложени в нея.Не задължавам никой,всеки си преценя сам,затова моля без излишен спам по темата.Колата идва с 2 нови всесезонни гуми отзад 185/65/14 и две нови зимни отпред 185/60/14Маслото е сменено преди 400 км с полусинтетика.За контакти:Колата може да се види по всяко време в Пловдив или в Казанлък и Ст.Загора при уговорка.Казвам се Димитър и може да ме намерите на 0885757799 по всяко време.За бартер се интересувам от Alfa Romeo 156 или някакво бмв или мб желателно отново на метан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам / Заменям Fiat Brava 1.6 16V 103hp - МЕТАН
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар