Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Renault Clio 1.2 и Rover 75 2.0 CDT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Renault Clio 1.2 и Rover 75 2.0 CDT

Колите са на фирмата, в която работя, в София са, но не знам почти нищо за състоянието им. Затова за връзка ползвайте телефона и мейла най-долу. Продават се заради съкращаване на дейност.1. Renault Clio 1.2 Цена 2 900 лв. Тип двигател Бензинов Мощност 60 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Хечбек Пробег 200000 км Цвят Сив 2(3) Врати, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Климатик, Металик, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване.Първа регистрация 02.02.2000 г. Внесена Септември 2008. Нови гуми, ГТП, платен данък, добро състояние. линк: ... За връзка телефон: 0887 561 628, мейл: kaliman&gbg.bg2. Rover 75 2.0 CDTЦена 7 600 лв.Тип двигател Дизелов Мощност 115 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория СеданПробег 110000 км Цвят Зелен4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатроник, Кожен салон, Лети джанти, Металик, Парктроник, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване.Първа регистрация Февруари 2000 г. Всички екстри за модела + 4 броя летни гуми, подгряване на седалките, идеално състояние.линк: ... За връзка телефон: 0887 561 628, мейл: kaliman&gbg.bgИзтрити рекламни линкове към външен сайт.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Ъп
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Нови цени и линкове:1. 1. Renault Clio 1.2Цена 2 800 лв....2. Rover 75 2.0 CDTЦена 6 800 лв. ...Изтрити рекламни линкове към външен сайт. Правила на раздела:Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
      X