Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат браво 20.20в 98г -Нова цена 2700лв спешно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат браво 20.20в 98г -Нова цена 2700лв спешно

Така колеги колата е моя от повече от 2 години - парви собственик сам в бг... напоследак позаказах с парите и трябва да се разделя с нея ... Колата е 98 година има 2 аирбега , климатик - няма фрион но работи гарантирам, ел пакет , хидравлика , абс , лети 15 ки на хгт , тъмно син цвят е и има дребни забележки по ваншния вид но нищо сериозно.. ремонти : изчистени инжектори.. сменени бубини..амортисиори..термостат..генерация и спортен филтар... фарове от мареа с лупи.. и още мн други за които в момента не се сещам ... обслужена предница Град: Варна ТЕЛ: 0887 58 43 75 и 0892 34 78 14 Приемат се и предложения за бартер ако някои иска на лс давам скаип - там снимки и подробна имформация относно колата ЦЕНА : 3200 лв
    Прикачени файлове
    Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Re: Продавам Фиат браво 20.20в 98г -3200лв

Колега дай още снимки на колата и отвътре ако можи!!!
    Fiat Marea 1.6 16v Bipower
    Citroen Saxo 1.6 VTS 90 k.c.
    Citroen Saxo 1.6 16v 118 k.c.

Коментар

лсайд

може колега ... Аиде Коледна цена 3000лв идеална кола за малко пари ... няма ли интерес ... никой ли неиска бърза кола ...
      Прикачени файлове

Коментар

гфдг

Коментар

,,,

Коментар

дсфдс

аиде колеги 2700лв толкова малко пари за една наистина добра кола .... СПЕШНо е за това свалям цената ..вече бартери не се приемат ... КОЛАТА ЗАСЛУЖАВА КАчВАШ СЕ И КАРАШ....

Коментар

реъхер

Коментар

asa

кризата ли е голяма или колата не ви допада немога да разбера ...

Коментар

Re: asa

ascari написа:
                  Тук отдавна никой нищо не може да продаде(факт)...колите застояват с месеци....стоката струва толкова колкото е съгласен да плати купувача за нея! Златно правило.С две думи цените тук са високи- ако не сте съгласни моля някой да потвърди продажба на Марея/Брава/Браво на тези цени-2500-4000 лв.Моля колегите- продавачи да не се обиждат, но цените падат главоломно-за справка cars.bg mobile.bg-масовите цени са около 2000 лв..в масовия случай, има и по-надолу, но тях да не ги коментираме.

Коментар

Re: asa

ilhanbg написа:
                    ascari написа:
                    Тук отдавна никой нищо не може да продаде(факт)...колите застояват с месеци....стоката струва толкова колкото е съгласен да плати купувача за нея! Златно правило.С две думи цените тук са високи- ако не сте съгласни моля някой да потвърди продажба на Марея/Брава/Браво на тези цени-2500-4000 лв.Моля колегите- продавачи да не се обиждат, но цените падат главоломно-за справка cars.bg mobile.bg-масовите цени са около 2000 лв..в масовия случай, има и по-надолу, но тях да не ги коментираме.
                    Напълно съгласен с колегата!Това браво си заслужава парите според мен.Няма интерес защото харчи повечко и му е повече масрафа по обслужването.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

жцьзж

така е повечко си похапва , но ако не го настапваш разликите с 1.6 не са кои знае какви ... а като ти се наложи разполагаш с едни 150+ кончета... смятам че самата кола е доста по добра вав всяко отношение от тези по 1.6 или 1.8 които варвят по 2000 лв но каквото и да мисля аз това няма значение

Коментар

и викаш пълни километража
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Това което показва аватара ти колега за колко време го постига?Мотора мъртвец ли е или се обръща да види задницата къде е ?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

асдфас

ами километража го залепя най-доло... колата беше доста запазена като я взех аз ... ( с един малак проблем поне за мен имаше газово което ме уверяваха че е заводско до колко е така нз) та аз го махнах имам си я от 2 години... нямам какво да крия колата си се кара здраво като я взех километража показваше 78 хил километра сега е на около 130 ... НО колата до сега е била подаржана вав добра форма защото това е кола която просто няма как да караш бавно , А КОМПРОМИСИ СЪС ЖИВОТА СИ НЕПРАВЯ .... така че уверявам ви в доста добро техническо састояние е... има някои друга забележка но нищо сериозно
                            Прикачени файлове

Коментар

Колега аз карам БРАВА 1.2 16 в.Ей сега ако я нямах или я бях продал веднага щях да ти отнеса колата както си и във Варна.Наистина подкрепям това, че разхода не е толкова важен на 100 км.Важното е , че като ти се наложи и настъпиш имаш някой под капака.С моята 82 кончета разхода пак не е много малък но като се качат двама човека и край.Повечето кончета бягат.Твърдо ЗА съм за по мощният мотор.Парите за гориво си заслужават усещането и сигурността при изпреварване.
                              предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
                              Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Working...
                              X