Така колеги колата е моя от повече от 2 години - парви собственик сам в бг... напоследак позаказах с парите и трябва да се разделя с нея ... Колата е 98 година има 2 аирбега , климатик - няма фрион но работи гарантирам, ел пакет , хидравлика , абс , лети 15 ки на хгт , тъмно син цвят е и има дребни забележки по ваншния вид но нищо сериозно.. ремонти : изчистени инжектори.. сменени бубини..амортисиори..термостат..генерация и спортен филтар... фарове от мареа с лупи.. и още мн други за които в момента не се сещам ... обслужена предница Град: Варна ТЕЛ: 0887 58 43 75 и 0892 34 78 14 Приемат се и предложения за бартер ако някои иска на лс давам скаип - там снимки и подробна имформация относно колата ЦЕНА : 3200 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат браво 20.20в 98г -Нова цена 2700лв спешно
Collapse
X
-
Re: asa
ascari написа:кризата ли е голяма или колата не ви допада немога да разбера ...
Коментар
-
Re: asa
ilhanbg написа:ascari написа:кризата ли е голяма или колата не ви допада немога да разбера ...Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
жцьзж
така е повечко си похапва , но ако не го настапваш разликите с 1.6 не са кои знае какви ... а като ти се наложи разполагаш с едни 150+ кончета... смятам че самата кола е доста по добра вав всяко отношение от тези по 1.6 или 1.8 които варвят по 2000 лв но каквото и да мисля аз това няма значениеEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
асдфас
ами километража го залепя най-доло... колата беше доста запазена като я взех аз ... ( с един малак проблем поне за мен имаше газово което ме уверяваха че е заводско до колко е така нз) та аз го махнах имам си я от 2 години... нямам какво да крия колата си се кара здраво като я взех километража показваше 78 хил километра сега е на около 130 ... НО колата до сега е била подаржана вав добра форма защото това е кола която просто няма как да караш бавно , А КОМПРОМИСИ СЪС ЖИВОТА СИ НЕПРАВЯ .... така че уверявам ви в доста добро техническо састояние е... има някои друга забележка но нищо сериозноEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
Колега аз карам БРАВА 1.2 16 в.Ей сега ако я нямах или я бях продал веднага щях да ти отнеса колата както си и във Варна.Наистина подкрепям това, че разхода не е толкова важен на 100 км.Важното е , че като ти се наложи и настъпиш имаш някой под капака.С моята 82 кончета разхода пак не е много малък но като се качат двама човека и край.Повечето кончета бягат.Твърдо ЗА съм за по мощният мотор.Парите за гориво си заслужават усещането и сигурността при изпреварване.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар