Продава се Бертоне за реставриране. Двигателя е блокирал. 1300 см2, 5 скорости. Предно пукнато стъкло - трябва да се направи ново - струва около 300 лв. 1973 годинаТелефон 0888884180 - цена 2000 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Бертоне Х 1/9
Collapse
X
-
Re: Продавам Фиат Бертоне Х 1/9
kalibbg написа:Продава се Бертоне за реставриране. Двигателя е блокирал. 1300 см2, 5 скорости. Предно пукнато стъкло - трябва да се направи ново - струва около 300 лв. 1973 годинаТелефон 0888884180 - цена 2000 лв.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
-
Колега, не се сърди ама за да продаеш тази кола е нужно повече инфо за нея. Какава и е историята? От колко време я притежаваш? Колко собственика е имала? Защо е с блокирал двигател? Има ли регистрация (не се вижда да има рег. номер)? Плащани ли са и данъците? Има ли ГО? Сложи и снимки на проблемните места по купето - там където ги е изяла ръждата и има нужда от реставрация. Сложи и снимки на салона, на това какво "и има" под предния и задния капак Продавал съм такава кола и затови си позволявам да задавам тези въпроси. У нас има много хора дето иската да имат такова бижу. Аз по принцип се интересувам от нея, но преди да ми се прииска да я видя на място за да мога да определя аз моята цена първо ми е нужно това инфо. Още един въпрос - бартер приемаш ли?Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар