Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Lancia Lybra 2.4 JTD

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам Lancia Lybra 2.4 JTD

    Продавам Lancia Lybra 2.4 JTD, 2001 година, всички екстри за модела + чип тунинг. Не си знае конските сили. Без забележки. Максимален комфорт. Цената е 6000 лв. Телефон за контакт: 0878666623. За повече информация погледнете тук: http://autoscu.ucoz.comТемата е почистена от излишни постове!Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

    #2
    Lancia

    skype: toshkatakb

    Коментар


      #3
      Ок, като се замисля, си прав. Няма шибидах, но от там нататък за автомобил 2001, смятам ,че има всичко, което е било възможно за времето си. Не бих искал да подвеждам никой.

      Коментар


        #4
        Ще се радвам да ме информираш за възможно всичките екстри на Lancia Lybra 2.4 JTD, модел 2001 година, но не и за по - нов модел. Tака информацията, която давам за колата ще е по-достоверна. Благодаря ти. Но факт е, че колата е уникална.Кожен салон? даЕл.огледала с подгряване и прибиране? даСензор за изпотяване на предното стъкло? Автоматични чистачки? Стерео уредба BOSE със или без чейнджър? да, съсASR + ESP? Автопилот (cruise)? не, предполагамНавигационна система + GSM? неЕлектрохромно огледало?Оригинално тонирани в зелено стъкла? може би, стъклата не са сменяниПодгряване на седалките? Измиване на фаровете?

        Коментар


          #5
          Характеристиките на колата са:характеристика(*)- означава екстра, а всички останали характеристики са стандартни за всичкибоя-металик (*)-даброни и странични огледала в основния цвятхромирани елементи по екстериора (гривни на фарове, решетка, дръжки врати, заден номер)покрив в черен цвят (за SW)лети джанти 4тонирани стъкла с затъмнение на предното стъкло в областта на сенницитефарове за мъгла (*)-даксенон (*)-даел регулируеми фарове във височинатрети стопзумер за позиция задна предавка (*)-неплавно включване/изключване на осветлението в купетоплафони под предните вратисенници с огледалаимобилайзер (key-code)фабрична аларма (*)-нецентрално заключване с функция "комфорт"(автоматично затваряне на стъклата)дистанционно отключване на багажника и управление на алармата от ключа (*)-даел.стъкла на 4-те врати с възможност за заключване на задните (от мястото на водача) (*)- данагреватели на задно стъкло и огледалата.тониани асферични странични огледалаел.регулиране на страничните оледалаел.прибиране на огледалата (*)-даелектрохроматично панорамно огледало (*)- далюк (*)- некожен или тип "алкантара"салон (*)- дадекоративни елементи по таблото и вратите (махагон или хром)поставка за чаша - за задните седалки опция (*)- неел.регулируеми седалки (и във височина) с 3 позиции памет за седалки и огледала (*)- неел.лубмбално регулиране седалката на водача (*)- неотопление на предните седалки (*)- неделима задна седалка и облегалка (*)- дарегулируеми във височина подглавници за всички седалкипреден подлакътник с отделение за вещи и заден с връзка с багажно оделение (ски сак)предни регулируеми по височина обезопасителни коланивъздушни възглавници(2-6) (*)- да, 6 бр, работещиинерционен клапан за спиране на горивото при инцидентсензор за дъжд (*)- немиене на фаровете (*)- нерегулиране интензивността на светене на таблотоборд компютър с вградено радио RDS и касетофоннавигация с телефон (*)- нестерео ситема BOSE със субуфер и 6 дисков чейнджър (*)- да, работещадвузонален климатрониксензор за външна температура със зумер за опасност от заледяванекожен (мултифукционален ) волан и скоростен лост (*)- дарегулируем волан по височина и дълбочинасерво усилвател на воланапредни и задни дискови спирачки (предни вентилирани)ABS EBDASR (*)- неактивно задно окачване (за SW) (*)- даCruise control (автопилот)- без 1.6 и 1.8 бензинови двигатели (*)- недачик за ниво на моторното масло (за дизеловите агрегати)автоматична скоростна кутия с режими sport/ice и възможност за ръчно превключване (за 2.0 двигатели)

          Коментар


            #6
            Ето още снимки:
            Прикачени файлове

            Коментар


              #7
              Сложи снимки на салона, и на централната конзола. Благодаря.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

              ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

              Коментар


                #8
                Lancia Lybra 2.4 JTD

                Всичко работи, няма нищо скъсано. Ето снимките:
                Прикачени файлове

                Коментар


                  #9
                  Бартер интересува ли ви?
                  Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                  Porsche 944 S2
                  http://www.valmcrae.snimka.bg/
                  http://vbox7.com/user:val_mcrae
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

                  Коментар


                    #10
                    Lancia Lybra 2.4 JTD

                    Не, съжалявам.

                    Коментар


                      #11
                      Ланчия Либра

                      Ето още снимки:
                      Прикачени файлове

                      Коментар


                        #12
                        Ланчия Либра

                        Много запазен екземпляр на Ланчия Либра.

                        Коментар


                          #13
                          Ланчия Либра

                          Цената на колата е променена на 6500 лв.

                          Коментар


                            #14
                            Lancia Lybra 2,4

                            Автомобилът е регистриран с български номера, има застраховка гражданска отговорност, в България е само от няколко месеца.

                            Коментар


                              #15
                              Ланчия Либра

                              Колата е със зимни гуми.

                              Коментар

                              Working...
                              X