Fiat Punto ELX 1.2 1995 г.,сив металик,бензинКолата е на 200 000 км.,преди 2000 км,е направен основен ремонт на двигател,предна ходова част и изцяло сменена задна ходова част.Сменени са ремъци,водна помпа,въздушен филтър и стартер,акумулаторът е на три месеца "BOSH",има две предни зимни гуми "TOYO" - още в гаранция!Екстри: 2 AIR bag-a,централно заключване и аларма,електрически стъкла,климатик и ст. уредба.Колата е в чудесно състояние,поддържана е,с изключително запазен външен вид!!! Цена : 2300 - възможен лек коментар.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto ELX 1.2 75к.с. 2300 лв.
Collapse
X
-
pecata написа:Колата е на 15 години,ще се заинтересовам,ако има някъкъв сериозен коментар на цената откъм продавача,но не 300лв както си го е предвидил в сегашната цена.Сигурно ще получа второ предупреждение,но колата ми се струва скъпа.
Коментар
-
...
mondi написа:pecata написа:Колата е на 15 години,ще се заинтересовам,ако има някъкъв сериозен коментар на цената откъм продавача,но не 300лв както си го е предвидил в сегашната цена.Сигурно ще получа второ предупреждение,но колата ми се струва скъпа.
Коментар
-
mondi написа:pecata написа:Колата е на 15 години,ще се заинтересовам,ако има някъкъв сериозен коментар на цената откъм продавача,но не 300лв както си го е предвидил в сегашната цена.Сигурно ще получа второ предупреждение,но колата ми се струва скъпа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар