Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Uno 1,3 Turbo i.e.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Uno 1,3 Turbo i.e.

Дата на производство: Април 1987 г.Тип двигател: БензиновМощност: 105 к.с.Скоростна кутия: РъчнаКатегория: ХечбекПробег: 74 000 кмЦвят: червен (Ferrari Corsica)Екстри:2(3) Врати, Аларма, Застраховка, Лети джанти, Халогенни фарове, Центр. заключванеДопълнителна информация;Булета го продавам понеже имам още две за които да се грижа и не искам той да остава на заден план. Надявам се че ще го купи човек, който разбира и няма да го изнасилва докато свърши на части в някоя морга. Ето и малко инфо за колата: Скоростната кутия е напълно ревизирана, като е сменена зъбчатката на 5-та скорост за по-голяма максимална, (притескател+феродов+лагер на 2000км); (тампони на торсионната щанга, щарнири, маншони преди 300км);(предни дискове + накладни на 1500км); всички маркучи за гориво с метална оплетка сменени, конусен KN филтър, турбото е сменено и е в отлично здраве, преди 2000 км. е направена пълна ревизия на двигателя; 4 бр. бутала (чисто нови), сигменти, основни лагери, месингови водачи, нови клапани, перфектен разпределителен вал, маслото е 5w 40 Eso. Интеркулер от дукато (перфектен капацитет за тази турбина); къстъм испускателна система ф 63 неръждавейка с едно крайно проходно гърне (звукът е уникален) не е шумна; лети джанти 15’’ ALESIO с гуми отпред Yokohama AVS Sport 195/45/15 отзад Conti Sport 195/45/15, ; окачването не съм сигурен какво е точно, със жълти пружини Ейбах. Замервана е на 402 м 14,90 сек. Пребоядисвана е това лято. Салона е изкючително запазен за годините си. Платена гражданска до 05.2010, данък платен, всички документи налични и редовни.Кусури;няма клаксон, жилото на скоростомера е скъсано и не отчита, от трета на втора, ако не и вдигнеш оборотите леко прехъртква, на първа си събува гумите на място, на втора става една борба с волана, на трета трябва да се внимава да не мине 7 500, Предимства;Идеална за светофарни гонки, 860 кг теглена наскоро на кантар, дебели чичковци с мазни (бмв-та и мерцедеси) и разни ,стреет рейсъри’ с гърнета на пуршета остават неприятно изненаданиЦена: 3 000 лв.Цената подлежи на коментар само на място !!!Град: Бургастел.: 0889 892 056 или 0878 220 557Подробни снимки : http://gioss.snimka.bg/tuning/fiat-u...rbo-i-e.449191[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
    punto gt3 98'

Колега поздрави за колата много радва, който я купи няма да съжалява. :D
    Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

така е колега, и мене много ме радва, но явно не останаха фенове на старата школа, които да го оценят
      punto gt3 98'

Коментар

punto gt3 98'

Коментар

punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
            така е колега, и мене много ме радва, но явно не останаха фенове на старата школа, които да го оценят
            Феновете на старата школа ги има и не са малко, ама нямат пари! Колата е уникална! Не си продавайте колите за без пари... няма смисъл!! Това го казвам към всички които си продават старите перфектни фиати!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

прав си колега, не ми се продава без пари, като знам колко съм вложил, но за съжаление сега такива са обстоятелстватанадявам се да попадне в добри ръце
              punto gt3 98'

Коментар

По принцип се въздържам да коментирам в темите за продажба, но тук не издържах, макар и да рискувам да бъда санкциониран :D Колега, аз имам FIRE 1,0, 45k.c. и като го взех съм му се радвал като малко дете пък какво остава за това малко дзверче, колата наистина е уникална и изглежда много добре.След промените, които си направил по нея замервал ли си с колко се е повишила мощността??Интересно ми е тоя бегач какъв разход ти дава???Ако нямах и аз 2 коли изобщо не бих се замислял, ами направо палех гумите за Бургас :D Успех с продажбата
                punto HGT

Коментар

не колега не съм я замервал колко коня е, виж кефа няма цена, гори толкова колкото и сипиш, извън градтско с 100; 120 км/ч гори 7 ; 7,5 в зависимост от попътния вятър , градтско при натискане до 12 л. иначе нормално 8,5; 9с две думи ако не я вкарваш често в буст, гори колкото един 1,3 литров мотор със широки гуми
                  punto gt3 98'

Коментар

punto gt3 98'

Коментар

ако някой я вземе до нова година ще има подарък ; тунинг прагове + броня за Уно турбо
                      punto gt3 98'

Коментар

Up и от мен Турбо малолитражките се подкрепяме :P П.П. Много лачена и гледана изглежда евала за собственика и. Дано си намери достоен нов :D

Коментар

и аз на това се надявам. Последния който ми звъня за нея беше от Варна и искаше да маха седалки, табла, (ДА ОЛЕКОТЯВА) и да я пуска на драг.
                          punto gt3 98'

Коментар

punto gt3 98'

Коментар

айде и последен ъп за тази година
                              punto gt3 98'

Коментар

Working...
                              X