Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Marea 2.4 TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Продавам Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

unreal_66 написа:
      Продавам Marea 2.4 TD 97г.климатроник,abs,ел.стъкла,ел.огледала,лети джанти 4 летни 4 зимни гуми,150000 км реални.Цената е 2799лв,възможен е и разумен бартер.Тел.0885608090 или 0892232990.
      На тази цена вървят коли от много по нисък клас.

Коментар

Колега за съфорумци по скъпо ли я продаваш щото в Мобиле е на 2599лв и коментара ако се вземе впредвид

Коментар

Kalioto написа:
          Колега за съфорумци по скъпо ли я продаваш щото в Мобиле е на 2599лв и коментара ако се вземе впредвид
          да цената ве4е е 2599 но колега виж кога е публикувана обявата и тогава констатирай

Коментар

Колега как можеш да гарантираш, че километрите са реални? В смисъл ти ли си първия собственик? Защото 150 000 км ми се струва супер нереално, не се засягай, но 12-13 годишна кола е все пак. Не може някой да си купува дизелова кола и тя да стои в гаража (10-12 000 км годишно).Според мен дизелов автомобил на тези години е на мин. 300 000 км.Мисля, че задавам конкретен въпрос и би трябвало да има адекватен и конкретен отговор...

Коментар

ilhanbg написа:
              Колега как можеш да гарантираш, че километрите са реални? В смисъл ти ли си първия собственик? Защото 150 000 км ми се струва супер нереално, не се засягай, но 12-13 годишна кола е все пак. Не може някой да си купува дизелова кола и тя да стои в гаража (10-12 000 км годишно).Според мен дизелов автомобил на тези години е на мин. 300 000 км.Мисля, че задавам конкретен въпрос и би трябвало да има адекватен и конкретен отговор...
              Колега аз за 3г от как я имам съм и навъртял 13 000км,а я взех от една фирма от италия,като работех там 2г.Колата съм я наблюдавал в продължение на година че не се кара,беше паркирана под една голяма слива и не приличаше на нищо.Вярно е че на жабарите не трябва много да се вярва но пък фирма да вземе да превърта километража ми се струва смешно.Надявам се отговора ми да ви удовлетворява,но се питам вие защо сте заинтересован за километрите на моята кола?

Коментар

Заинтересован съм защото търся някой кошник за баща ми. Не искам да влизам в спорове относно "реалните" километри на 12-13 годишна кола-при това дизелова...Благодаря за отговора. Успех с продажбата.

Коментар

ilhanbg написа:
                  Заинтересован съм защото търся някой кошник за баща ми. Не искам да влизам в спорове относно "реалните" километри на 12-13 годишна кола-при това дизелова...Благодаря за отговора. Успех с продажбата.
                  Успех и на вас в намирането на КОШНИК,определено моята Мареа не е,просто е перфекна като цена и състояние.А за километрите елате и се уверете по волана и педалите си личи една кола колко е карана.

Коментар

много добра е за тази цена при това състояние.

Коментар

unreal_66 написа:
                      Продавам Marea 2.4 TD 97г.климатроник,abs,ел.стъкла,ел.огледала,лети джанти 4 летни 4 зимни гуми,150000 км реални.Цената е 2799лв,възможен е и разумен бартер.Тел.0885608090 или 0892232990.
                      При -20градуса тези дни си пали от раз.

Коментар

unreal_66 написа:
                        unreal_66 написа:
                        При -20градуса тези дни си пали от раз.
                        За тази цена вече бартери не ме интересуват

Коментар

[quote="unreal_66"]Продавам Marea 2.4 TD 97г.климатроник,abs,ел.стъкла,ел.огледала,лети джанти 4 летни 4 зимни гуми,150000 км реални.Цената е 2599лв,възможен е и разумен бартер.Тел.0885608090 или 0892232990.[/quote

Коментар

[quote="unreal_66"]
                            unreal_66 написа:
                            Продавам Marea 2.4 TD 97г.климатроник,abs,ел.стъкла,ел.огледала,лети джанти 4 летни 4 зимни гуми,150000 км реални.Цената е 2599лв,възможен е и разумен бартер.Тел.0885608090 или 0892232990.[/quote
                            В тая криза е ясно че трудно се продават колите.

Коментар

[quote="unreal_66"]
                              unreal_66 написа:
                              unreal_66 написа:
                              Продавам Marea 2.4 TD 97г.климатроник,abs,ел.стъкла,ел.огледала,лети джанти 4 летни 4 зимни гуми,150000 км реални.Цената е 2599лв,възможен е и разумен бартер.Тел.0885608090 или 0892232990.[/quote
                              Колега, непродадена стока-Няма!ууп :D

Коментар

[quote="ilhanbg"]
                                unreal_66 написа:
                                unreal_66 написа:
                                unreal_66 написа:
                                Колега, непродадена стока-Няма!ууп :D
                                А ти колега сигурно си експерт в продажбите

Коментар

Working...
                                X